2777
2789
عنوان

بابام گیرداده چادر سر کنم

315 بازدید | 20 پست

همش قهر میکنه باهام 

هر روز با حرفاش و زنگاش دلمو میشکنه

باهام مثل یه ادم مشکل دار رفتار میکنه

انقد هر روز حالمو بد میکنه از کار  و زندگی میفتم

یعنی الان باید بگم چشم؟سر میکنم؟

خودم دوست ندارم همسرم دوست نداره

میگه الویتت باید منو حرف من باشه نه اون🤦🏻‍♀️دارم روانی میشم

من27سالمه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️دیگه خودم به فکر بچه داشتنم

بگید چیکار کنم خستم🤦🏻‍♀️کمکم کنید

جوابشو نده

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا والدین خودشون باعث دو روی و پنهان کاری بچه ها میشن وقتی میری خونه اش یه چادر بنداز رو دستت مثلا چادر داری با خودت 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

از قبل ازدواج اینجور بود ؟ یا الان یهو یادش افتاده؟

قبلا نتونست حرفشو به کرسی بشونه

الان بعدچند سال دوباره یادش افتاده🤦🏻‍♀️عمه هام و فکوفامیلاش اینجورین میگه کاش شمام اینجوری باشید

مامانمم چادری نیست اخه

توجه نکن اصلا این موضوع به اون هیچ ارتباطی نداره درسته پدرته ولی دیگه قرار نیست تو همه چیت دخالت کنه حتی بعد ازدواجت ..‌ فقط یکلام بگو من نه خودم خوشم میاد نه شوهرم لطفا دیگه ادامه نده بابا ... بعدشم دیگه هرچی گفت محل نده کار خودتو بکن ..‌ واقعا چادر عذاب آوره ..‌ چادر رو فقط کسی باید سر کنه ک عاشقشه 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

با اینکه مذهبی ام ولی چادر سر کردن وقتی انتخاب خودت نباشه بی معنیه

خدا به آدم اختیار داره

هر چیزی وقتی به اختیار و انتخاب خود آدمه ارزش داره نه به اجبار

هر چه از دوست رسد نیکوست...