2777
2789
عنوان

یه راهکار برای برکت و رزق و روزی

339 بازدید | 27 پست

چند شب پیش که لایو استاد کاوه داخل یوتیوب بود اخراش گفت این کارو انجام بدین برکت و رزقتون زیاد میشه ،مثلا حقوقتون 20 ملیون هست اخرماه شما 50 هزار در راه خدا و سهم خدا ،50 هزار برای رد مظالم و 50 هزار برای سهم امام زمان کنار بزارید و به کسی که نیازمند هست بدین نیازی نیست مبلغ زیاد داده بشه هرکس به تناسب دریافتی و روزی خودش میتونه کمک کنه حتی شده هزار تومن و همین باعث میشه چون در راه خدا داری کمک میکنی رزق و برکتت زیاد بشه.گفتم به شما هم بگم انشالله بتونیم انجامش بدیم.

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فرزند معنوی بگیرین عالیه

اونم هست ولی این راهکار هم برای افزایش رزقه گفتم بنویسم حتی اونی هم که نداره هزارتومن دو هزارتومن بتونه کمک کنه

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
خدا خیرتون بده ان شاءالله همگی لیاقتشو داشته باشیم برای امام زمان یه کارهایی انجام بدیم وخداهم قبول ...

انشالله همگی انجامش بدیم

یعنی ۱۵۰ ؟؟؟

به تناسب هرچقدر که دوس داری یکی 50 هزار میتونه بده یکی 5 هزار یکی 500 تومن

رزق و روزی فقط خوندن سوره واقعه به مدت ۵ تا ۸ هفته هرشب معجزه می‌کنه

من از بچگی سوره واقعه رو بعد نماز مغرب برای هدیه به حضرت علی میخونم و ذاریات هر شب هم همین اثرو داره ولی این چیزی که گفتم داستانش فرق داره

منظرم این بود که برای هر کدوم ی مبلغ جدا باشه یا مثلا اون ۵۰ تومن برای همش

اره جدا سه تا 50 تومن میشه 150 یا سه تا 5 تومن میشه 15 اینجوری