چند شب پیش که لایو استاد کاوه داخل یوتیوب بود اخراش گفت این کارو انجام بدین برکت و رزقتون زیاد میشه ،مثلا حقوقتون 20 ملیون هست اخرماه شما 50 هزار در راه خدا و سهم خدا ،50 هزار برای رد مظالم و 50 هزار برای سهم امام زمان کنار بزارید و به کسی که نیازمند هست بدین نیازی نیست مبلغ زیاد داده بشه هرکس به تناسب دریافتی و روزی خودش میتونه کمک کنه حتی شده هزار تومن و همین باعث میشه چون در راه خدا داری کمک میکنی رزق و برکتت زیاد بشه.گفتم به شما هم بگم انشالله بتونیم انجامش بدیم.
به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
لباس ها و وسایلی ک نیازندارید رو ببخشید لبلس بچه اول رو نگه ندارید برای بچه بعدی انگار به کائنات میگین تا بچه بعدی من پول گیرم نمیاد ناچار میشم از اینا استفاده کنم .. انفاق کنید همیشه در مغازه یا داروخونه میرید میبینید کسی نداره واقعا بجاش حساب کنید .. برید سوپری یا نونوایی محل حساب افراد بی بضاعت رو تصویه کنید هیچی قد این چیزا برکت و روزی نمیاره براتون
قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
لباس ها و وسایلی ک نیازندارید رو ببخشید لبلس بچه اول رو نگه ندارید برای بچه بعدی انگار به کائنات میگ ...
شما از کجا میدونی این مواردی که نوشتی ما انجام نمیدیم ؟ما هر ماه تمام لباس ها و چیزایی که استفاده نمیشه و نو هست حتی شده برای روستاهای دور افتاده که اسم نمیبرم ارسال میکنیم میره یا توئ نانوایی یا داروخانه همینطور.این صرفا راهکار بود شنیده بودم برای کسانی که خودشون حتی خیلی نیازمندن موثره
به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
بله موافقم من درآمدم کمه مثلا اول۷ونیم میدم فروشندم بعد ۴یا۵تومن میدم به خواهرم چون ۳سال پیش ۳۲تومن پولداد مثلا شریک بشه کمک حالم باشه و بچه دارشد و نشد ۳۰۰تومنم میدم خیریه!باور کنین کلیم قسط میدم باز تهش چیزی برام میمونه خدا رو شکر هزار مرتبه
گلم اصلا انگار متنو خوب نخوندی دوباره بخون ،وقتی هم اعتقاد نداری چیزی نگو چون میایی و کارایی که خودت هم نمیدونی طرف شاید در خفا داره انجام میده و نمیدونی میگی و من گفتم حتی شده طرف 1500 تومن تک تومنی میتونه کمک کنه حتی اونی که نداره این راهکار برای اوناست و این راهکار هم چون یکی از اساتید دنیای ماورا گفتن من اعلام کردم و چون خودمم نمیدونستم این نیت ها هم میشه در کنارش انجام داد به اضافه موارد گفته شده توسط شما.چون با 150 تومن نه من پولدار میشم نه شما ولی وقتی به یک نیازمند به این نیت ها میدیم گره کارش باز میشه مثلا چشمت به نیازمند داخل داروخانه خورده اون 150 به این نیت ها میدی بهش اوکی؟