2777
2789
عنوان

مردی با این خصوصیا ایا اصلا همسرشودوست داره چه برسه عاشق بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 46 پست
نه بابا ما چندین ماهه رابطه نداریم از شدت بیزاری و تنفره

یعنی اگه واقعا انقدر ازش بیزاری که بالا میاری میبینیش دیگه نمیشه زندگی کرد ، ولی اگه میخوای بسازی باهاش ، باید از نقطه ضعفاش استفاده کنی ، اینجور مردا عاشق ننه هاشونن ،باید با مادرش دوست بشی بهش محبت کنی ، انوقت یه چیزایی عوض میشه

مردا یک شاه کلید دارن اونم حظ اقتدار و‌احترامشون هستاز در میاد ‌پاشو بگو به به آقامون اومد سایه ی سر ...

امتحان کردم پروتر شد جوری که خودش میگفت حرف حرف منه تو خفه شو خودت گفتی حرف حرف منه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اگه واقعا انقدر ازش بیزاری که بالا میاری میبینیش دیگه نمیشه زندگی کرد ، ولی اگه میخوای بسازی با ...

به خدا با دیدن کامنتت دارم بالا میارم حتی در توانم نیست تف بندازم تو صورت ننش دست خودم نیست بیزاری شدیددارم 

چون که زن داشتن رو بلد نیست چون هیچی بلد نیست چون عینه الاغ فقط به فکر خودشه

یعنی خودت نمیزاری رابطه برقرار کنه؟

به نظرم زیادی سخت گرفتی انقدر دغدغه‌ نداری...

منم شوهرم همونجوریه اکثرا همینن انقدر با خودت تکرار کردی و وسواس گرفتی روش که کارت ببین به کجا رسیده!

واسه خودت سرگرمی جور کن‌ با اینچیزا زندگیت رو بهم نزن

خیلی بچگونه اس حرفات

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
خب عزیزم کلفت گرفته زن نگزفته یعنی خیلی .... براش هروعده غذا درست کنی و اسش زحمت بکشی

بره گمشه الان میبینم یا حتی حرف میزنه چنان اوق میزنم خودش تعجب کرده بود 

به خدا با دیدن کامنتت دارم بالا میارم حتی در توانم نیست تف بندازم تو صورت ننش دست خودم نیست بیزاری ش ...

پس متاسفانه راهی جز جدایی نمیمونه ، ایشالا حالت بهتر بشه ، حالا تصمیم عجولانه نگیر ، یه مدت خونه بابات باش حالت بهتر بشه بعد تصمیم بگیر

امتحان کردم پروتر شد جوری که خودش میگفت حرف حرف منه تو خفه شو خودت گفتی حرف حرف منه

آره اولش همینه منم اوایل نا امید شده بودم، حتی شوهرم قلدرتر و بی ادب تر هم شده بود 

باید ادامه بدی و نا امید نشو

الان یکسالی هست دارم اینکار رو میکنم

عین معجزه هست، شوهری که اصلا تو خونه طاقت نمیاورد الان مرتب در حال محبت کردنه و‌منتظره من یک چیزی بگم تا پاشه انجام بده!

یعنی خودت نمیزاری رابطه برقرار کنه؟به نظرم زیادی سخت گرفتی انقدر دغدغه‌ نداری...منم شوهرم همونجوریه ...

تو درکنمیکنی عزیزم با عرض معذرت تو چه میدونی اسم شوهر تو شناسنامه ت باشه اما عین یک برادر تو خونه باشه یعنی چی ؟

متوجه نمیشین میگه حالم ازش بهم میخوره؟؟!!!!

خوشبحالش چقدر بی دغدغه هست

اگر روزی صدبار بهش گیر میداد دعوا درس میکرد حالش خوب میشد

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج