2777
2789
عنوان

مردی با این خصوصیا ایا اصلا همسرشودوست داره چه برسه عاشق بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 46 پست
آره اولش همینه منم اوایل نا امید شده بودم، حتی شوهرم قلدرتر و بی ادب تر هم شده بود باید ادامه بدی و ...

گور باباش عمرا اگر کنم من دوست ندارم برگردم به اون زندگی متاسفانه که بخوام زن داری رو به یک حیوان یاغی یاد بدم بره ببینم کجا دنیا رو میگیره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو درکنمیکنی عزیزم با عرض معذرت تو چه میدونی اسم شوهر تو شناسنامه ت باشه اما عین یک برادر تو خونه با ...

ببین اگر عین برادره پس اونم میلی به رابطه نداره و واکنش های جنسی و ایناهم نداره؟

برادرشوهر من اونجوریه البته برا رابطه میاد ولی مثله گاوه اصلا جاریم میگه میاد‌خونه نبینه‌منو دنبالم نمیگرده کجام تو خونه...این میدونم سخته ولی محبت کلامی بغا و اینا شوهر منم نداره دیگه کنار اومدم یه زمانی منم میگفتم ناراحت بودم ولی الان برام مهم نیست شما خودت رو خیلی داری اذیت میکنی 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
استارتر همسرت علایم خودشیفتگی نداره؟

علایم گوه شیفتگی داره اخه عزیزم باید تو ایینه به خودش یه نگاه بندازه ببینه قیافه داره قد داره اخلاق داره پول داره برای چی شیفته خودشه

ببین اگر عین برادره پس اونم میلی به رابطه نداره و واکنش های جنسی و ایناهم نداره؟برادرشوهر من اونجوری ...

من توقعم از زندگی این نبود الانم میبینم ارامشم درجدایی ولش میکنم ببینم با این اخلاقش کجا دنیا رو میگیره به خدا هیچ زنی دو روز دوام نمیاره من ده سال پا رو نفس و امیال زنانه م گذاشتم 

اینارو باهاش در میون بذار حس میکنم فقط تو ذهنته و انتظار داری اون کار بلد باشه و انجام بده مسافرت ها ...

من بارها این حرفا رو به زبان اوردم مسافرت رفتنش چیه اخه یک بار با همن حرفا رفتیم قشم مداوماااا اخم تخم کرد مدام غرررر زد پول غذا فلان شد پول هتل فلان شد نزاشت از اون همه زیبایی طبیعت یکم لذت ببریم 

من اوایل ازدواج اصلا به روش نمیاوردم بامحبت سعی میکردم یادش بدم اما اینقدر خنگ بود که یاد هم نگرفت . ...

خاصیت اجتناب همینه اولش آرامشه بعدش دیگه نمیذاره به سمتش بری. باید شروع کنی کم کم حرفه ای رفتار کنی. نیاز به آموزش و آگاهی داری.

خاصیت اجتناب همینه اولش آرامشه بعدش دیگه نمیذاره به سمتش بری. باید شروع کنی کم کم حرفه ای رفتار کنی. ...

اقایون همش فکر میکنن ننشون به جای اینا طلا زاییده و خانوم ها چون در یک جامعه زن ستیز هستند باید با اینا راه بیان  نه جونم از خبر نیست با یه خداحافظی راهی خونه ننشون میکنیم چرا باید من وقتمو بزارم برای تربیت ادمی که وظیفه مادرش بوده اینا رو باید ول کنی تا روزگار بهشون درس بده