ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(: امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:
یه چیزی در مورد عمل بینی که جدیدا شنیدم رو خواستم بهتون بگم، وقتی مطب یه دکتر میرید تا نمونه کارهاش رو ببینید، ازش وقت قبلی نگیرید، شنیدم بعضی دکترها کلا برای کسانی که از عمل بینی شون راضی نیستن و یا عملشون خوب نبوده تو یک روز خاص و یا یه ساعت خاص مثلا اول وقت صبح ها نوبت میدن،ویا مثلا دوشنبه ها و وقتی ازشون وقت قبلی می گیرید که برید و کارهاشون رو از نزدیک ببینید، هیچ وقت اون روز رو یعنی دوشنبه رو بهتون وقت نمیدن، برای همین وقتی مطب دکترا میرید، اکثرا می بینید همه راضی هستن و عملشون خوب بوده چون اونایی که ناراضی ان روزهای خاصی بهشون وقت داده میشه تا بقیه نبینن، پس اگر می خواین دکتری رو انتخاب بکنید. سعی بکنید یک هفته هر روز ولی تو ساعتهای مختلف برید مطبش و کاراش رو ببینید بدون وقت قبلی
من پیش یه دکتر معروف رفتم با قیمت 180 میلیون عمل میکرد،منو قبول نکرد گفت نتیجش خوب نمیشه
رفتم پیش جانی پور با 120 عمل،بهم گفت عالی میشه و الان عالی شده
حتما برو پیش چن تا دکتر مشاوره شو و خیلی تحقیر کن،تو اینستا هم خیلی نمیشه اعتماد کرد از نزدیک باید بری
اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(: امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:
تو شهر های نزدیکتون، همینجا تو این سایت یا تو اینستا بزن بهترین پزشکی فلان شهر
بعد برو از نزدیک ببین
ولی موضوع اینه که درسته گرونه ولی میارزه، کل بیمارستان بهش میگفتن پنجه طلا ،خیلی به بیمار اهمیت میده و روزی دوتا کلا عمل میکنه
به نظرم پولتو جمع کن برو پیش یه دکتر خوب هر چند گرون،به ارزون ها نمیشه اعتماد کرد