2777
2789

چیکار کنم؟

عادت کردم دیگه هفته‌ای دوبار میره قلب منم باهاش میره ولی کاری از دستم برنمیاد

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول داری مرگ و زندگی دست خداست؟

قبول داری از قبل عمر انسانها تعیین شده؟

پس مرگ هر کسی فرا برسه در رختخواب، رو هوا رو آب ...هر جا باشه میمیره

شما برای آرامش خودت و اینکه از بلاها دور بشید 

۴ قل و ایه الکرسی رو هر صبح و شب بخون

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

قبول داری مرگ و زندگی دست خداست؟قبول داری از قبل عمر انسانها تعیین شده؟پس مرگ هر کسی فرا برسه در رخت ...

باور نمیکنی روزی هزار دفعه ایتالکرسی میخونم برلی سلامتی شوهرم و مامان و بابام

شوهر من هرروز یه مسیر 40 دقیقه ای رو تا یه شهر دیگه باید بره صب ساعت 6 و نیم عصرم ساعت پنج اینا میاد زمستون الانه

درسته نگران میشم ولی سپردم به خدا خودش نگه داره همه مردای زحمت کش باشه

تا خدا نخاد برگی از درخت نمیوفته 

یکی از اشناهامون شوهرش رو به روی خونشون کارگاه داشت فاصله خونش تا اونجایی کار میکرد 100متر بود یه اتفاق بد باعث مرگش شد پس به اینا نیست نگران نباش

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باور نمیکنی روزی هزار دفعه ایتالکرسی میخونم برلی سلامتی شوهرم و مامان و بابام

آفرین

دیگه توکل کن به خدا و راضی باش به هر چه خدا تقدیر کرده

ان شالله خدا سلامتی و طول عمر بهشون بده

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

همون شوهر منم دو سه ماه یکبار میره تا میرسه من میمیرم و زنده میشم اخه به هواپیماهای ایران اعتمادی نی ...

چرا اعتمادی نباشه. اتفاقا شکر خدا امنیت خوبی دارن

بقیه خطوط هوایی رو برو سرچ کن

اصلا سرچ کن پارسال تو آمریکا چندتا سقوط بوده..

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

عزیزم هواپیما امن تررین وسیله هست

می‌دونی روزانه ۵۰۰تا پرواز روی آسمون ایران انجام میشه،مطمئن باش اوناییی هم که سقوط کردن از سهل انگاری بوده

یه بار با هواپیما رفتیم تهران،ننصفه شب بود،

هوا آلوده،نتونست فرود بیاد،شهرخودمون هم بارندگی وحششتناک نتونست برگرده مارو برد یه شهر دیگه،

نزدیک ۵ساعت بالا بودیم،همه استرس ،خانوادم منتظر که چرا نرسیدن،من رفتم با رییس فرودگاه حرف زدم گفتم توروقرآن اگه مشکل داره بگین مابا اتوبوس میریم گفتن نه خلبان خیلی عاقل بوده که ریسک نکرده ،مال یاسوج یادتونه؟

هرچی به خلبان گفتن شرایط جوی خوب نیس ولی گفته نه من میتونم،اینو رییس فرودگاه گفت،خلاصه بعداز ۶ساعت ظهر شد و هوا بازتر شد مارو به مقصد رسوند

عزیزم هواپیما امن تررین وسیله هستمی‌دونی روزانه ۵۰۰تا پرواز روی آسمون ایران انجام میشه،مطمئن باش اون ...

پنج ساعت رو هوا موندین اونوقت خانوادت نرفتن فرودگاه ببینن په خبر چرا نرسیدین