2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید یکم راجب این ویروس جدید حرف بزنیم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 65 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه های من تب بالای ۴۰ داشتن سرم میزدیم ۶ ساعت میومد پایین . بی حالی و بی اشهایی شدید . دخترم ...

سرخ کردنی اصن نخورن 

از داروخونه یا عطاری ۳بسته پودر روتارین بخر  دم کن بهشون بده  برا سرفه خشک آب رو آتیشه

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی

درودعزیزان متاسفانه سری جدید ویروس h3n2هست ک خیلی مرموزدرگیری طولانی مدت میکنه ودیراطلاع رسانی کردندمن بانکه پرستارم ۵ماه پیش مبتلاشدیم ب این نوع بادختر۵ساله ام.دقیقاهمینطورشروع میشه پزشکهاکه اطلاع چندانی ندارندودرمان روطولانی ترمیکنه این مورد.ازفروردین کرونای جدیدزیدشدومابااینکه خیلی مراعات میکنیم مبتلاشدیم.سریع علائم زیادمیشه وحتمابایدآنتی بیوتیک قوی درصورت ابتلامصرف کنیدچون منجربه سینوزیت حادوحتی عفونت گوش میشه

اره نشون دادیم چندین بارم بردیم دکتر

طفلی بچه ها گناه دارن . پسر من میگه از کرونا که گرفته بودیم بدتره . کنکوریه ۵ روزه نتونسته نکاه کتاب کنه . دخترم ۱۲ روز مدرسه نرفت دیروز رفت از امروز باز تعطیل شد 

درودعزیزان متاسفانه سری جدید ویروس h3n2هست ک خیلی مرموزدرگیری طولانی مدت میکنه ودیراطلاع رسانی کردند ...

اطلاع دارید اونایی که واکسن زدن خفیف تر درگیر شدن یا نه ؟ ارزش داره عوارض واکسن رو به حون بخریم ؟ 

بچه های از همون روزای اول ازیترو خوردن باز سرفه چ گلو درد براشون مونده

درودعزیزان متاسفانه سری جدید ویروس h3n2هست ک خیلی مرموزدرگیری طولانی مدت میکنه ودیراطلاع رسانی کردند ...

در مورد درمان اشتباه میشه برامون بگی . ایا واکسنی که امسال توزیع شد از همون سویه بود ؟ 

آفرین دقیقا 

به نظر آنتی بیوتیک و آموکسی سیلین و بقیه چرک خشک کن ها باعث میشن عفونت داخل سینوس ها و ریه. خشک بشه و همونجا بمونه و رفته رفته  اختلال ایجاد کنه 

اگه اجازه بدیم عفونت ها کاملا خارج بشه خیلی بهتره

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی

وای من خیای میترسم پسرم چندرپز پیش تب خفیف داشت سرم زدیم براش سرحال بود بعدش بعد سه روز امشب تیغ انگ ...

فقط داروی گلودرد خوردن نشاسته است 

نشاسته رابا آب مخلوط کنید کمی شکر کمی گلاب خیلی کم زردچوبه بذار روگاز مدام هم بزن تا بشه فرنی

بریز توکاسه سردتر شد عسل بزن نوش جونش 

روزی سه چهاربار بخوره تا وقتی خوب خوب بشه 

خداراشکر ما چندروز خوراکمون نشاسته است گلودردهامون خوب شده فقط کمی بینی هامون گرفته است اونم کم کم بهتر میشه 

حتماذنشاسته راامتحان کنید من یک بسته ی بزرگ تموم کردم بازدیروز رفتیم خریدیم 

حتما روزی سه چهاربار ولرم بخوره 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ببین من جدیدا با اولین علایم گلودرد کلد استاپ یا اکتوکلد میخورم عالی میشه کلا علایمش می‌ره چند ساعت بعد 

همیشه آزیترومایسین می‌خوردم اشتباه میکردم 

وایی خیلی کلد استاپ باحاله سریع خوبم می‌کنه فقط بدیش اینه 3 الی 4 ساعت گیج خواب میشی  حتما امتحانش کن هر 12 ساعت

آموزش گرامرو مکالمه‌از پایه تضمینی❌️هزینه قسطی❌️بعد از رضایت پرداخت کن❌️ کانال لیسنینگ تلگرام Englishapieceofcakee. انیمیشن .موسیقی .داستان صوتی+ متن فارسی و انگلیسی

امان از خلطش سرویسم کرده

برمهگزین

کتوتیفن

گایافنزین

یک‌دوم از اینارو امتحان کن عزیزم 

آموزش گرامرو مکالمه‌از پایه تضمینی❌️هزینه قسطی❌️بعد از رضایت پرداخت کن❌️ کانال لیسنینگ تلگرام Englishapieceofcakee. انیمیشن .موسیقی .داستان صوتی+ متن فارسی و انگلیسی

طفلی بچه ها گناه دارن . پسر من میگه از کرونا که گرفته بودیم بدتره . کنکوریه ۵ روزه نتونسته نکاه کتاب ...

حتماازسرم شستشوباسینوس شوراستفاده کنید تب برروقطع نکنید.پروبیوتیک مثل قطره لیپوزوفرو شربت های پروبیوتیک برای مقاومت بدن ضروریه.آنتی بیوتیکهای قوی بصورت یک دوره چون باکتریهای مفیدروده ازبین میره.بزرگسالان سفتریاکسون باسرم روزی دوگرم حداقل تاسه روزوکودکان بهتره متخخصص عفونی کودکان معاینه کامل انجام بدند معمولاشربت آنتی بیوتیک بهمراه ضدتهوع ومسکن وشربت پروسپان اردرمیشه.بعدازدرمان لارنژیت تاچندهفته ادامه داره ک مایعات گرم ومصرف روتالین کمک میکنه برای گرفتگی صدا.حتماباید غذاهای مقوی مصرف کنیدوازبوی سرخ کردنی واستفاده ازعطرواسپری وادکلن خودداری کنید.علائم تنفسی روتشدیدمیکنه حتی فلفل وادویه های دارای فلفل.امیدوارم هرکس کامنتهای من رومیبینه بهش کمک بشه برای درمان.بهترین راه پیشگیریه ک چون اعلام عمومی نشده مردم رعایت پروتکل نمیکنند ماسک ان ۹۵ودستکش خیلی ضروریه وهمینطورتعطیلی مدارس ومهدهاواعلام محدودیت بچه هابسیارسریع مبتلاوواکنش نشون نیدن.ناقلین بدون علامت زیادند.ازدست دادن وروبوسی ونشستن درنزدیک افرادبایدخودداری بشه