2777
2789

بعد برای آخرین سر جنازش بوسش میکردم زنداداشم میگه اشکت افتاد تو چشمش و به کوچولو چشش باز شد.

چرا باید چشمش باز بشع؟

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور نکن حرفش رو 

بعدم میت حرکات غیر ارادی داره 

من هر کاری کردم چشم داداشم باز بود و بسته نمیشد 

فرداش تو تشیع جنازه دیدم چشماش بسته هست ولی صورتش خندون 

همه میگفتن داره می‌خنده 

خدا مامانت رو بیامرزه عزیزم ولی فکرت رو درگیر نکن 

وا این چه حرفیه زده بعد این همه مدت  .البته دیدم تو کلیپا ک مادرا واکنش نشون میدن و این حرفا ‌.مادر بزرگ خودم ک فوت شد .دو تا از دختراش ازش دور بودن 

میگفتن چشماش باز مونده بود. اینکه چقد درست و راست بود نمیدونم

خدا بیامرزه مادرتو عزیزم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

چرا ترسناکه

هر چند وقت یبار با پدرم بحث میکنه، وقتی عصبیه کارای ترسناک می‌کنه از کنترل خارجه اصن، حس میکنم وقتی عصبیه هر کاری از دستش بر میاد، الان از خواب پریدم و میترسم ازشون

خیلی چیزاهست، یه خلاصه ای بود این 

باور نکن حرفش رو بعدم میت حرکات غیر ارادی داره من هر کاری کردم چشم داداشم باز بود و بسته نمیشد فرداش ...

نمی‌دونم میگه دقیقا یادم اشکت سر خورد افتاد داخل چشم مامانت .ممنون خدا بیامرزه داداشتو 

وا این چه حرفیه زده بعد این همه مدت .البته دیدم تو کلیپا ک مادرا واکنش نشون میدن و این حرفا ‌.مادر ...

نمی‌دونم عزیزم من خودم یادم نیست دقیق ولی میگه اشکت افتاد تو چشمش

خدا بیامرزه رفتگانتو

خدا مادرتون رو بیامرزه  و روحش شاد باشه ، و به شما هم صبرو شکیبایی اعطا کنه ، من دقیق متوجه منظور این حرف  زن داداشت نشدم اصلا منظورش چی بود که این حرف رو به شما گفته؟  این حرفشون اصلا منطقی نیست و با عقل جور درنمیاد یه قطره اشک مگه چقدر هست که در اون حالت غمگینی و عزا داری و تعادل نداشتن یه قطره از چش بریزه بیاد پایین اونهم درست و دقیق بی افته داخل چشم مادر خدابیامرز شما و زنداداشتم هم قشنگ تمرکز کرده بوده به این صحنه و قشنگ دیده همچین اتفاقی رو  انگار بارون وسیل می اومده 

یه قطره اشک اگه هم بریزه روی چیزی اصلا جای خیس شدن و نمناکی هم نشون نمیده  چه برسه به اینکه کسی ببینه افتاد رفت داخل چشم.  فکرتو درگیر این موضوع نکن  نماز و قرآن برای مادرخدابیامرزت بخون و مراقب پدرت و خواهر برادرات باش.