2777
2789

نه منم باهاش میرم

گلرخ درس عبرته

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلرخ کیهخب مشکلی نداره میگه باهم بریمولی خب منم زندگی دارم نمیتونم همش برم و بیام

سریال از یادها رفته زنه شوهرش رفت تهران درس بخونه خودش تو شهرشون موند و کشاورزی میکرد و بچه هاشو بزرگ میکرد.آخرش هم شوهره خیانت کرد با هم رشته ایش و زنه رو ول کرد و کارما هم پس داد البته آخرش

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

سریال از یادها رفته زنه شوهرش رفت تهران درس بخونه خودش تو شهرشون موند و کشاورزی میکرد و بچه هاشو بزر ...

اهااا

خب میگم ک میگه بیا بریم ولی من همش نمیتونم برم ک

گلرخ کیهخب مشکلی نداره میگه باهم بریمولی خب منم زندگی دارم نمیتونم همش برم و بیام

اره میزارم بره ولی لابه لاش پیشش هم میرم 

در کل میرم دائم سر میزنم میام نیاید تنهاش بزاری

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

سریال از یادها رفته زنه شوهرش رفت تهران درس بخونه خودش تو شهرشون موند و کشاورزی میکرد و بچه هاشو بزر ...

ببخشید ولی مردی که بخواد خیانت کنه براش فرق نمیکنه کجا باشه همه جا ادم کثیفیه

کسیم که ادم درستی باشه هیچ جا هیچ کاری نمیکنه اتفاقا میرن شهر بزرگ تر شاید تونست خونوادشو ببره سوادش میره بالاتر کلیم پیشرفت میکنن