2777
2789

بخدا عین سگ برای یکی از دوستام هر شب برنامه میریختم داشت درس میخواند ساعت مطالعش تو سه هفته 7 ساعت اومد بالا همه چیزو یاد دادم بهش

تهش اومده میگه راستی مشاور گرفتم خب بیشرف اگر پول داشتی چرا از من عبن خر کار کشیدی و گفتی پول ندارم

گوه خوردم که خاکی بودم برای بعضیا بیشعور بی لیاقت من‌خودم دانش اموز داشتم ولی این خانمم کنارش انجام میادم میگفتم گناه داره

بهش این پیامو دادم

(عالی بهترین کار رو کردی واقعا فلانی مشاور خوبیه

خوب شد مشاور گرفتی مگر نه من شرمندت میشدم دیگه چون دارم میرم باشگاه وکلاس موسیقی و از سمتی دانش آموز گرفتم اینا وقت ندارم

یه ماه دیگع هم دانشگاهم شروع میشه دیگه واقعا به چک‌کردن گزارش کارت و برنامت نمیرسیدم خودتم حتما متوجه شدی که این مدت دیگه نیمرسیدم چکت کنم و برنامه بدم دختر خوب شد خیالم راحت شد دیگه شرمندت نمیشم 🥹💙اخه سه تا دانش اموز گرفتم مشاوره مجازی دیگه اونا هزینه میدن مجبورم به اونا برسم شبا تایمم میره از ده به بعد درگیر اونام

ولی فلانی عالیه جدی جدی دیگه خیالت تخت

بالاخره شرط رفاقت و معرفت بود کمک کردن به شما این مدت

نیازی به تشکر نیست گلکم)

اخه حتی یه کلمه تشکر هم نکزد

https://t.me/HooshaAiBot?start=invite_9a213429cf

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB