2777
2789
عنوان

از انجام دادن سه چیز تو دنیا متنفرممممم😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 30 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جیش زمانی که شب خوابیدی 😂

وای این مرگمهههه😑😑😑

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

ازبچه خوابوندن.مخصوصا بچه ای مثل پسر دوساله ی من که ازبیخوابی داره بیهوش میشه ولی نمیخوابه

من عاشق بچه داری ام🥲🥲🥲😍

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

بیدارشو برو سرویس دهنت سرویسه🤐

تازه دستشویی نسبت به اتاق من خیلی پرت و دوره😑

بچه داری عزیزم

نه ۱۸ سالمه مجرد 

لابد میخوای بگی نمیدونی من چی میکشممم

ولی خب عاشق نی نی و بچم🥲

ولی ازهرچی بدتراینه پوات ریزش شدید گرفته و با ناراحتی و اکراه میری حموم جرعت نداری شونه بزنی یاحمام بری مث ابربهاری فقط ازمن میریزه و من ناراحت ترازقبل میشم هربار لعنت بهت تنبلی 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!