2777
2789
عنوان

همسرمردسالار

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 24 پست
آره همینطور من کودکی و نوجوونیمو نابود کرد..

مثلن چه آسیب هایی زده اگردوسداری بگو

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

مثلن چه آسیب هایی زده اگردوسداری بگو

ببخشید ترجیح میدم نگم سعی کردم فراموش کنم الان گفتنش که فایده نداره فقط دوباره یادآوری میشه اعصابم بهم میریزه

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واکنشت برخوردچیه سکوت وبی تفاوتی؟

اینقدر ویژگیهای بد داره که این توش گمه 

یه شوهر بددل و جوشی و بچه ننه و دست به زن. خواهر ذلیل.‌ سادیسم جنسی. بازم از بدیاش بگم کمه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

اینقدر ویژگیهای بد داره که این توش گمه یه شوهر بددل و جوشی و بچه ننه و دست به زن. خواهر ذلیل.‌ سادیس ...

امضام هم برا خودش و خونواده شه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

اینقدر ویژگیهای بد داره که این توش گمه یه شوهر بددل و جوشی و بچه ننه و دست به زن. خواهر ذلیل.‌ سادیس ...

یاخدا

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

قبل ازدواج چرا برات مهم نبود این قضیه؟

من سنتی ازدواج کردم

یاخدا

والا آسمان هم به حال من گریه میکنه. تازه بدتر از اینها هم هست که دیگه نمیشه گفت . امروز به همسایه مون گفتم آسمان اگه دردهای من رو بفهمه اون قدر گریه میکنه مشکل بی بارونی حل میشه😭😭😭😭😭

جملم شاید خنده داره ولی پشتش کوه درده

والا آسمان هم به حال من گریه میکنه. تازه بدتر از اینها هم هست که دیگه نمیشه گفت . امروز به همسایه مو ...

😭😭😭

والا آسمان هم به حال من گریه میکنه. تازه بدتر از اینها هم هست که دیگه نمیشه گفت . امروز به همسایه مو ...

میدونی بدتر از این چیه به پدر دیکتاتور بداخلاق دارم که تنها راه نجاتم مرگشه. بمیره ثانیه ای نمیمونم. من از کودکی سوختم. من دانشگاه پیراپزشکی خوندم ترک آخر از دست پدرم بیماری اعصاب گرفتم و نتونستم سر کار برم. یه شاگرد درسخون از دست پدر و مادر افراطی الان شده زن به آدم روانی و خونه داره