2777
2789
میشه بپرسم اصالتا کجایی هستی

عوض اینکه محل مادرش نزاره این ۳ ساله هیچ خبری آزمون ندارن.واسه تمام چیزااااااا خانواده خودم بودن

بعد این میره دست مامانشو میگیره میبرش داخل جالبه

اونوقت امروز میره پیش شوهرم فیلم بازی میکنه تو فاتحه خونی ک یعنی من چقد خوبی ام.پیشش گریه میکنه شوهر ...

به درک بزار بغلش کنه تا جونش دراد حالا مادرشوهر یه چیزی پسرش بهش احترام بزاره دیگه خواهرشوهرت چرا اینقد رو داره وشوهرت داره بهش سواری میده یکبار بهش میگفت دهنت بببند خفه شو اینطوری پرو بازی درنمیاورد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عوض اینکه محل مادرش نزاره این ۳ ساله هیچ خبری آزمون ندارن.واسه تمام چیزااااااا خانواده خودم بودنبعد ...

میگم ولش کن این موضوعو شوهرت باید یه خودی نشون بده قهرکنه قطع رابطه کنه خواهرشو بی محل کنه تا خودشون جمع کنن

به درک بزار بغلش کنه تا جونش دراد حالا مادرشوهر یه چیزی پسرش بهش احترام بزاره دیگه خواهرشوهرت چرا ای ...

هیچوقت اینجوری بهشون نگفت.

اگ ببینشون دوباره گریه اش میگیره اینقدر روانیه شوهرم دوسدارم سم بریزم تو غذاش بخوره 

منکه زنی ام اینقد سست عنصر نیستم ک این هس

میگم ولش کن این موضوعو شوهرت باید یه خودی نشون بده قهرکنه قطع رابطه کنه خواهرشو بی محل کنه تا خودشون ...

شوهرم الان قهره باهاشون.ولی کافیه ببینشون خودشو میکشه براشون.میدونی چقد پدر خودمو خانوادم در اومد؟هیچوقت تو هیچی کمکمون نکردن 

آبگرمکنم خراب بوده خونه مادرم اینا موندم

گاز نداشتم خونه مادرم اینا موندم

دست شوهرم تا مرز قطع کردن رفت سرکار هیچکدوم از خانوادش نیومدن حتی سری بهش بزنن.

بعد این پخمه بغض هم میکنه دست مادرشم میگیره میبرش تا دلخل خونه‌.خودش پا نداشت مگه مادرش

هیچوقت اینجوری بهشون نگفت.اگ ببینشون دوباره گریه اش میگیره اینقدر روانیه شوهرم دوسدارم سم بریزم تو غ ...

توام خودتو کوچیک نکن ن برو نه دعوتشون کن ن دیدشون محلشون بزار پسرشونم هی میخوادزود وا بده 

دودستی تقدیمشون بکن

منکه حسم قوی تواگر بخوای اینجوری پیش بری همیشه سوارتن

عزیزم دیگه کاریشون نداشته باش فکر کن خونواده شوهر نداری هرکیم پرو بازی دراورد حقش بزار کف دستش 

مگه شوهرت میتونه چیکارت بکنه دیگم مادرت نیار ببخشید نوکری این مردو نکنه ننش بیاد 

میگم ولش کن این موضوعو شوهرت باید یه خودی نشون بده قهرکنه قطع رابطه کنه خواهرشو بی محل کنه تا خودشون ...

ی خودی نشون داد دیگه.تا مامان عوضیشو دید بردش داخل بچه ننه پخمه ایه ک دومی نداره

توام خودتو کوچیک نکن ن برو نه دعوتشون کن ن دیدشون محلشون بزار پسرشونم هی میخوادزود وا بده دودستی تقد ...

ننش هیچوقت نمیاد.همیشه مامانم‌میومد کمکم واسه جابه جایی .خانوادش دست ب سیاه سفید نمیزنن

شوهرم میگفت وای مامانم چیز جابه جا کنه

مادرش دختر خداس خو نمیدونی

شوهرم الان قهره باهاشون.ولی کافیه ببینشون خودشو میکشه براشون.میدونی چقد پدر خودمو خانوادم در اومد؟هی ...

محبت ندیده ازشون خامشون میشه یباری محبت ببینه 

اونم مریض کردن اگر بدبختو ادم حساب میکردن ک اینقد خودشو زنشو بی عزت نمیکردن اگر شوهرت دلشو سنگ کنه تو حالت بهترمیشه

توام خودتو کوچیک نکن ن برو نه دعوتشون کن ن دیدشون محلشون بزار پسرشونم هی میخوادزود وا بده دودستی تقد ...

من خودمم با خواهراش و مادرش خیلی وقته حرف نمیزنم بعد از اون جریانات. حتی فاتحه خونی مادربزرگش هم نرفتم .ولی شوهرم امروز با این حرکتش ر.ید تو همه چی.خاست بگه زنم بدیه اگ بزاره من پشت شمام غیر این نی؟

محبت ندیده ازشون خامشون میشه یباری محبت ببینه اونم مریض کردن اگر بدبختو ادم حساب میکردن ک اینقد خودش ...

افرین دقیقااااااااااااااااا.نفرت دارم از شوهرم

روزی نیس ک باخودم نگفته باشم کاش با یکی دیگ عروسی میکردم.خیلی بازیگرن

ننش هیچوقت نمیاد.همیشه مامانم‌میومد کمکم واسه جابه جایی .خانوادش دست ب سیاه سفید نمیزننشوهرم میگفت و ...

ب خانوادت احترام بزار همین حرفامو زدم خواهرم 

اشکال نداره دست مادرشو گرفت تو باخدای خودت حرف بزن ببین جقددلتو شکوندن که دلت نمیخواد دست مادرشو بگیره

اما پیش خودت فکرکن بگو خدایا بمن ظلم کردن اما مادرش دنیاش اورده همون دستایی ک خودش زحمشتو کشید بزرگش کرد لقمه گزاشت دهنش 

من میدونم تو محبت خواستی ندیدی الان عصبی هستی ولی نزارکارهای اونا تورو ظالم‌بکنه 

باید اینطوری ب شوهرت میگفتی که میدونم مادرت دلت میلرزه براش منم اونارودوست داشتم ودلم میخواست کنارمون باشن اما دیگه توقع انتظار ازمن نداشته باشن که حرمتی بینمون نمونده

دیگ تونری نیای محبت نکنی محل نزاری شوهرتم کم کم ازشون سرد میشه بخودش میاد

من خودمم با خواهراش و مادرش خیلی وقته حرف نمیزنم بعد از اون جریانات. حتی فاتحه خونی مادربزرگش هم نرف ...

نه میدونی مادرش نمیتونه دستشو پس بزنه جلوی بقیه خودتو بیشتر از این حرص نده ب درک گرفت ک گرفت اونا دارن به زندگی بچشون ظلم میکنن توپیش خدای خودت یاید سربلند باشی

نه میدونی مادرش نمیتونه دستشو پس بزنه جلوی بقیه خودتو بیشتر از این حرص نده ب درک گرفت ک گرفت اونا دا ...

دقیقا.دلم ازشون سیاه شده.

همون خواهرشوهر بزرگم ک شستم اونم رفته بغل شوهرم گریه کرده بازیگرا.خو این همه جا چرا میاید پیش برادرتون. چقد دوسدارن بگن خوبن بقیه بدن‌خدایا