2777
2789
یعنی به جایی می رسن که حس می کنند اگه بازم بگن و عروس انجام نده خودشون دیگه سبک کردن! چون باشه هم می ...

دقیقا

وقتی گفتن و گفتن و گفتن ولی جوابی نشنیدن بدترین جوابه براشون

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خب نمیفهمیدددددددددن. دعوا درست میکردن اگ زنگ نمیزدم هزار بار شوهرمو پُر کردن بگو زنت بهمون زنگ بزنه ...

تو از طرف خودت خودت بکش کنار تو رابطه پسر و برادریشون دخالت نده

ولی اول از همه یه جنگ‌با شوهرت بکن و باهاش همسو شو

چون شوهرت طرفت نباشه کاری نمیتونی بکنی 

با شوهرت دعوا کن ولی با اونا نه😂😂نزار بفهمن بینتون اختلاف انداختن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یه چیزو خواهرانه بهت میگم از این قوم بکش بیرون باور کن دست کاری روانیت میکنن کارت برقرص اعصاب می ...

وای دقیقا مثل ی خواهر درکم کردی.امیدوارم هرچی از خدا میخای خدا بهت بده.مادرشوهرم مث بازیگراس این همه جا رفته شوهرمو پیدا کرده تو اون همه ادم گریه کرده پیشش .تا همین چند وقت پیش مادر مادرشوهرم ک زنده بود رفته بود در خونشون راهش نداده بود مادرشوهرم‌.اینقد بازیگرن اینقد بازیگرن خودشونو پیش پسراشون خوب میگیرن ک حد نداره

بعد تا شوهرمو‌دیدن رفتن بغلش گریه کردن فک کن همین چن وقت پیش منو شستن بهم گفتن تو جطور فلانی.بعذ شوه ...

اشتباه کردی دیگه از فردا بهشون محل سگ نزار یکاری کن ِغرورت برگرده  چون زیادی ساده بودن روح روانتو بهم میریزه مدام حرص میخوری شوهرتم اگر پشتت نیست اصلا دیگ واسش توضیح نده اونم بی محل کن خودش ادم میشه

بازم میگمیه گوش در یکی دروازهپیام‌دادن؟؟ واکنش نشون نده زنگ‌زدن بگو باشه و تمام رودررو گفتن هرچی گفت ...

عزیزم واقعا همه اینارو امتحان کردم.

ولی تا شوهرمو میدیدن پُرش میکردن ک زنت فلان کرد.شوهرمم هیچوقت پشتم نبود

وای دقیقا مثل ی خواهر درکم کردی.امیدوارم هرچی از خدا میخای خدا بهت بده.مادرشوهرم مث بازیگراس این همه ...

میدونم نصفشون زیر زمینه این جور ادما هرچقدم تو دلسوزی کنی براشون اونا تورو دشمن میبینن پسرشون مال خودشون میتونی شوهرتو بکشی سمت خودت؟

اشتباه کردی دیگه از فردا بهشون محل سگ نزار یکاری کن ِغرورت برگرده چون زیادی ساده بودن روح روانتو به ...

چن وقت پیش مادرش بهم گفت دودمانتو ب باد میدم بعد شوهرم دیدش بغض کرده چقد لاشی ان این خانواده.بدبختم کردن از ۲۰ سالگی خودمو گذشتم تو چ ادمایی چقد ب بابام گفتم بزار جدا بشم گفت نه ابروم میره.من واسه عید داشتم بارمیکرذم دنبال خونه بودم اصن نمیدونستم عید یعنی چی.

خواهرشوهرم بم پیام داد شستممممممم

میدونم نصفشون زیر زمینه این جور ادما هرچقدم تو دلسوزی کنی براشون اونا تورو دشمن میبینن پسرشون مال خو ...

شوهرم سست عنصره.کافیه ببینشون دست پا خودشو گم میکنه.مثل همین امروز ک خودش گفت مادرمو بردم داخل انگار مادرش پا نداشته خودش بره داخل‌

چقد از شوهرم بدم میاد از خودم بدم میاد

شوهرم سست عنصره.کافیه ببینشون دست پا خودشو گم میکنه.مثل همین امروز ک خودش گفت مادرمو بردم داخل انگار ...

ببین بهت چی میگم حالا که بینشون تنها وغریب وبیکس افتادی محل سگ بهشون نزار بچه دارم نشو تاببینی تکلیفت با این شوهر بی عرضه چی میشه

از بیشعوریش بوده اون

اونوقت امروز میره پیش شوهرم فیلم بازی میکنه تو فاتحه خونی ک یعنی من چقد خوبی ام.پیشش گریه میکنه شوهر سست عنصرمم میبرش داخل خونه.

این همه جا حتما باید بری پیش پسرات گریه کنی

چقد موزمارن خدایا

ببین بهت چی میگم حالا که بینشون تنها وغریب وبیکس افتادی محل سگ بهشون نزار بچه دارم نشو تاببینی تکلیف ...

بنظرت چیکار کنم با این شوهرم‌؟

خیلی پخمه اس خیلی بی عرضه اس....

مادرش و خواهرش کاری نبود ک نکرده باشن

ده هزار بار بار کردم مادرش یکبار نیومد کمکم.همش مامانم بود کمکمون مامانم جونش ب لبش می‌رسید از حرص و جوش ک چرا اونا نمیان.

واسه جهاز برون هم‌نیومدن 

بنظرت چیکار کنم با این شوهرم‌؟خیلی پخمه اس خیلی بی عرضه اس....مادرش و خواهرش کاری نبود ک نکرده باشند ...

خب مقصر خودت خانوادتی ک ب هم چین ادمی انقد سرویس وخدمات دادین مگ مادرت نوکر شوهرت بود میگفتی کارگر بگیره برات خودتو دست پایین کردی بله خواهرم همینطوری پیش بری باید ببرنت تیمارستان از حرص فشار زیادی ک میخوری