2777
2789
عنوان

بچها دارم دیونه میشم

190 بازدید | 24 پست

یکم راحب دین اسلام تحقیق کردم دارم دیونه میشم

میترسم برم جهنم چیکار کنم

در حین حال هم بی حجابم شال سر نمکنم

دوست پسر دارم

و دوست ندارم حجاب داشتع باشم چیکار کنم

تمرکزم بهم خورده نمیتونم درس بخونم حالم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ترس از جهنمه نترس قبل از تو پرشده

باید دلی برسی به دین اول دروغ نگو بعد خود به خود درست میشه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

حس میکنم الان این تاپیک دعوا میشه

حست درست کار نکرد  

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بخدا  ک بهشتو جهنمی نیست همش توهمین دنیاست اینواز منی بپرس ک ته همچیو دراوردم ن ت و ن هیچکس دیگ بخاطر موهات ب جهنم نمیره ب هیچکسی بدی نکن حق کسیو نخور تهمت نزن ابرو کسیو نبر برای کسیم بد نخواه هرروز برای هرچیز کوچیکی خداروشکر کن ببین چجوری زندگیت ازین رو ب اون رو میشه این حرفا چیه همچیز انسانیته دوست پسر داشته باش ولی رابطه سالم این چ حرفیه اخه زندگی کن ولی سالم خدااونقدری ک میگن بی رحم نیست ک بخاطر چارتا مو تورو بندازه جهنم خدارو اگه درست بشناسی میفهمی مهربون تر از مادره ک هرچی بخای بهت میده فقط بایدخودتوخدارو درست بشناسی ک اینو ت هیچ کتابی نمیتونی یادبگیری فقط ب ندای قلبت گوش کن ن عقلت