باید دلی برسی به دین اول دروغ نگو بعد خود به خود درست میشه
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
بخدا ک بهشتو جهنمی نیست همش توهمین دنیاست اینواز منی بپرس ک ته همچیو دراوردم ن ت و ن هیچکس دیگ بخاطر موهات ب جهنم نمیره ب هیچکسی بدی نکن حق کسیو نخور تهمت نزن ابرو کسیو نبر برای کسیم بد نخواه هرروز برای هرچیز کوچیکی خداروشکر کن ببین چجوری زندگیت ازین رو ب اون رو میشه این حرفا چیه همچیز انسانیته دوست پسر داشته باش ولی رابطه سالم این چ حرفیه اخه زندگی کن ولی سالم خدااونقدری ک میگن بی رحم نیست ک بخاطر چارتا مو تورو بندازه جهنم خدارو اگه درست بشناسی میفهمی مهربون تر از مادره ک هرچی بخای بهت میده فقط بایدخودتوخدارو درست بشناسی ک اینو ت هیچ کتابی نمیتونی یادبگیری فقط ب ندای قلبت گوش کن ن عقلت