2777
2789

۱۵ ساله کارشه

میدونه من از مهمون خوشم نمیاد تا فرصتی گیر میاره مهمون دعوت میکنه

بابا 

من به کی بگم دایی ها و خاله هام ۱۵ ساله منو یه شب دعوت نکردن ، من چرا باید اونا رو دعوت کنم

من شهرستان اونا تهران

چرا هر موقع من میرم تهران خونه مادرم دعوت نمیکنن

اما اینا میخوان برن یه شهر بعد از شهر ما ختم، ما وسط راهیم. میگه بااااااااید همشون رو دعوت کنی

۳ تا ماشین آدمن

موقع امتحانات دختر کلاس نهمیم

بچه ها هیچ رقمه عاقلانه زیر بار نمیره

حرف منو قبول نداره به هیچ عنوان

بدهی فراوان

قسط بانک عقب افتاده فراوان

۱۵ میلیون اجاره 

دعوا با پدر و مادرش بخاطر مسابل مالی و بدهی

موجودی کارت ۷ تومن کلا

بعد مهمونی بازی میکنه

این ها رو اکر مستقیم به خودش بگم از لج من حتما حتما دعوت میکنه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رفتی تهران خودت خودتو خونه خاله دایی دعوت کن حداقل شوهرت مهمون داری اونا هم ببینه دل بکنه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خودتو بزن به مریضی 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

مثل قبلا بابای منه با این تفاوت که فامیلا خودشو دعوت میکرد 

مامانم چند مدل غذا میپخت کلی پذیرایی میکردتمام اخر هفته ها خونه ما بودن تهشم بابام میگفت شما احترام بهشون نذاشتین 

الان یه ساله با دعوا و درگیری قطع رابطه کردیمبا فامیلاش خیلی راحتیم دیگه اصلا مهمون نداریم

مثل قبلا بابای منه با این تفاوت که فامیلا خودشو دعوت میکرد مامانم چند مدل غذا میپخت کلی پذیرایی میکر ...

اینم همین بود

مادر پدرش بخاطر بی پولی که بهشون کمک مالی نکرد طردش کردن منم راحت بودم. حالا گیر داده به فامیل من

بگو خودتی زنگ میزنی بعدا بگو هرچقدر گفتم گفتن تو اوضاع نمیایم زحمت بدیم باید بریم نمیشه بمونیم خونه رها کردیم و اومدیم 

بعد دوباره بگو پیام گذاشتم براشون بازم دعوت کردم

شوهرت باید گرفت یکدست مرتب کتک زدا😐😂🥲

آماده کمک به بچه های گل و گلاب انسانی🌱🤍

چه عجیبیه مردی دیدیم که خانواده زنشو دعوت میکنه و اون راضی نیست 😕

خاندازه بی خاصیت 

این مارمولک میخواد وام بگیره میخواد دایی من نمک گیر بشه ضمانت کنه