2777
2789

نظرتون درمورد این دوتا سبک زندگی متاهلی چیه؟؟؟

یک: زن وشوهری که هرکدوم تفریحای جدای خودشونو دارن،زن تو هفته خیلی کم خونس نهایت ۳ روز(خونه مادرش وفامیلاش شهر دیگس نه خیلی دورالبته) بقیه روزاام شوهر با دوستاش و رفیقاش توخونه جمعن تا خودصبح ولی ظاهرا از دعوا و بحث بینشون خبری نیس بااینکه زن دوست نداره طبیعتا تو نبودش دوست و رفیقای شوهرش تو خونه باشن ولی خب ظاهرا دعوایی ام نیس دراین مورد.

دو:زن و شوهر تنگ هم چسبیدن دعواام که پیش میاد خب بیشتراوقات حتی زنم خونشونو ول نمیکنه بره تواین شرایط جز موارد خیلی حساس وبد.

به نظرتون مردو ازش یکم دور شد بهترنیس؟شاید دعواام کمتر پیش بیاد یاچی؟ نظرتون چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوری لازمه ول نه دیگه انقد زیاد.هر سه ماه سه ۴ روز دور باشن

من شوهرم از اول نزاشت دور ازش باشم اونقدر نزاشت که خودمم دیگه نمیتونم حقیقتا و خیلی برام سخته و عادت کردم ولی وقتی اون سبک زندگی رو میبینم میگم شاید این دوری لازمه یا چی؟ میگم کاش دور میشدم یکم،نمیدونم.

من شوهرم از اول نزاشت دور ازش باشم اونقدر نزاشت که خودمم دیگه نمیتونم حقیقتا و خیلی برام سخته و عادت ...

نه بابا اون زیاده

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اولی که زندگی نیست فقط همخونه هستن انگاری دومی خوبه

ولی ظاهرا هیچ تنشی بینشون نیس خیلی سرخوشن ماشالله...

میگم اینجوری شاید بهتره تا این همه وابستگی و دعوا و اعصاب خوردی وهمیشه کنار هم بودن.