2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ممکنه قتل انجام بدم

دقیقاااا 😂😂😂آخه جالبه همین که پریودم شروع میشه آروم میشم آخه قبلا وقتی پریودم شروع میشد اینجوری عصبی میشدم وحساس حالا قبل پریود اینجوری میشم 

منم همین ی ساعت پیش به همه پریدم اعصاب ندارم همشم گریه میکنم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
بله دوران پی ام اس هست من روانی میشم شوهرم رد عاصی میکنم

من که به شوهرم میگم این جور وقتا با من کل کل نکن دست خودم نیس میگه بسه ادا درمیاری😐به مامانم میگم میگه من که از این چیزا نمیفهمیدم😐

منم همین ی ساعت پیش به همه پریدم اعصاب ندارم همشم گریه میکنم

کاش این پریود لعنتی نبود😭منم سرهرچیز کوچیکی گریم میگیره فک میکردم فقط من اینجوریم😂😂😂موندم چه جوریه پس بعضیا از این حالتا ندارن 

من که به شوهرم میگم این جور وقتا با من کل کل نکن دست خودم نیس میگه بسه ادا درمیاری😐به مامانم میگم م ...

من خیلی دلم برا شوهرم میسوزه چون توی پی ام اس بدجوری میرم رو اعصابش بعدش تو پریودی خوب میشم ولی همچنان زود رنجم اما همینکه تموم میشه پریودم انقدر اخلاقم خوب میشه