2777
2789

پبامبران مثل حضرت یوسف ع الگوی ما هستند  

زلیخا باید فکرشو میکرد که چون طبق رسم مصر چند زن داشتن رایج بوده و با توجه به سن و سال حضرت یوسف ع پس حتما متاهله ، به نظرم زلیخا

میرفت شوهر میکرد 

حرفم اینه وقتی یوسف نبی ع برای ترک گناه متاهل شد زلیخا هم برای ترک گناه متاهل میشد همزمان دنبال یوسف هم میگشت 

من خودم اگر قرار باشه با مرد مطلقه ازدواج کنم خودم خودم اولویتم قبلش میرم با دوس پسر محرم و ...بعد ازدواج میکنم 

کاربری دست دو نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه ی استارتر میشه تایپکم ک نوشتم بیاین بگم چه غلطی کردم توش موندم رو میشه گزارش بزنین خطر شناس ...

زدم تاپیک آخر منم گزارش بزن لطفا 

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

نفهمیدم چی گفتی

چطور یوزارسیف متاهل بود به تلافی زلیخا ازدواج‌ موقت میکرد چون در مصر کلا چند همسری رسم بوده و چیزی به نام تعهد وجود نداشته پس زلیخا ازدواج‌ موقت میکرد

همزمان دنبال یوسف میگشت بعد از شوهرش طلاق می‌گرفت با یوزارسیف ازدواج میکرد 

کاربری دست دو نفره