2777
2789
عنوان

سر یه کاسه نودل دعوا شد

3158 بازدید | 111 پست

امروز من یه بسته نودل کره ای خریدم ۲۸۰

یه شنیسل مرغ هم خریدم ۸۰

و دو ورق پنیر گودا ۳۶ تومن

و یه مقداری پیازچه رو تفت دادم با کمی شیر و رب و نودل رو ریختم روش و روش شنیسل گذاشتم

که شد یه غذای حاضری ارزون ولی خیلی خوشمزه

اما خب همین حدودا ۴۰۰ تومن برام آب خورد

حالا زنداییم اومد خونمون

همون موقع اومد تو آشپزخونه دید غذا رو 

من بهش تعارف کردم

حس کردم خوشش اومده

گفتم بخورید من نودل دارم باز تا درست کنم(نداشتم)

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

خوب.....................

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

گفت مطمعنی؟

گفتم اره نوش جونتون هست

و کل کاسه رو خورد که نوش جونش خودم گفتم بخور

بعد داییم اومد

گفت فلانی بریم پیتزا بگیریم برای چکامه هم بگیریم

زنداییم گفت نه نمیخوام ، یکم آت و آشغال چکامه درست کرده بود خوردم

خیلی بهم برخورد

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم زندایی آت و آشغال چیه 

اون غذا از پیتزا برام گرون تر در اومده(با خنده)

ینی چی اخه به چیزی که من پختم و براش بردم و غذامه میگه آت آشغال

گفت مطمعنی؟گفتم اره نوش جونتون هستو کل کاسه رو خورد که نوش جونش خودم گفتم بخوربعد داییم اومدگفت فلان ...

واااا

چرا همچین گفت 

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

گفت مطمعنی؟گفتم اره نوش جونتون هستو کل کاسه رو خورد که نوش جونش خودم گفتم بخوربعد داییم اومدگفت فلان ...

میخواستی بگی اره زن دایی اشغال بود دیدم تو هستی گفتم معده تو روپر کنه بهتر از ریختن توسطل

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چکاریه یه قاشق میدادی مزه شو تست کنه 

میگفتی زورت که نکردم دوسنداشتی نمیخوردی اینم عوض دستت درد نکنته؟؟ از این به بعد هرچی پختی بدون تعارف نوش جان کن رک بگو چون به دستپختم میگی ات اشغال دیگه تعارف نمیکنم 

راستی نودل کره ای چجوری میخورین اون سس قرمزه خیلی تنده من اندازه چند قطره می تونم بریزم که اصلا مزه ای نمیده

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

انگار اینو قبلاً شنیده بودم 🤔

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲