بیاین_انقد_منو_حرص_ن مدیر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 488 عنوان بدون فکر نذر کردم الان پولشو ندارم | مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 43 پست چیکار کنم؟اونموقع چیزی ک نذر کردم ندونستم انقدر گرونه نمیتونم 1404/09/10 | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیاین_انقد_منو_حرص_ن مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 488 اگر صیغه نذرو نخونده باشی اگر ادا نکنی مشکلی نداره......یعنی به زبون اورده باشی که فلان کارو انجام ب ... یادم نیست با زبون گفتم یا نه کلی خب تو دلم گفتم ۵۰ بسته خرما
بیاین_انقد_منو_حرص_ن مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 488 خوب زیاد نیست اونقدرم اگر به دلت میتونی جورش کنی الان خاستم دو بسته شو بخرم دیدم نمیتونم❤️🩹
عشق_مهرداد عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 21023 ۵۰ بسته خرمااز ۲۰۰ هزار میشه ۱۰ میلیون خب بسته های ۳ تایی درست کنبه نظرم اینجوری انجام بدی بهتر از اینکه اصلا انجام ندیببر قبرستون پخش کن راحت تره ❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤
بیاین_انقد_منو_حرص_ن مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 488 خب بسته های ۳ تایی درست کنبه نظرم اینجوری انجام بدی بهتر از اینکه اصلا انجام ندیببر قبرستون پخش کن ر ... نه ۵۰ تا ازون کارتنا
بیاین_انقد_منو_حرص_ن مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 488 خب بسته های ۳ تایی درست کنبه نظرم اینجوری انجام بدی بهتر از اینکه اصلا انجام ندیببر قبرستون پخش کن ر ... بسته ۳ تایی بود ک راحت بود❤️🩹🤣
دختر_کاپشن_صورتی عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 2752 یادم نیست با زبون گفتم یا نه کلی خب تو دلم گفتم ۵۰ بسته خرما تو دلت اگر فقط گفتی اگر ادا نکنی اشکال نداره.....ولی خدایی چه خبر ۵۰ بسته خرما اخه😄 دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛
عشق_مهرداد عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 21023 الان خاستم دو بسته شو بخرم دیدم نمیتونم❤️🩹 نایلون کوچولو بخر توش ۲ تا یا ۳ تا خرما بزار ۵۰ تا درست کن میشه ۵۰ بسته چه فرقی میکنه اینجوری انجام بدی بهتر از اینکه اصلا انجام ندیچون توانایی اینو داری حدااااقل یک بسته خرما بخری اینجوری پخش کنی ❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤
دخترک1111 عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 8897 الان خاستم دو بسته شو بخرم دیدم نمیتونم❤️🩹 کم کم نمیشه بخری
عشق_مهرداد عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 21023 بسته ۳ تایی بود ک راحت بود❤️🩹🤣 میدونم میتونی اینجوری انجام بدی بهتر از اینکه هیچی پخش نکنی ❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤
بیاین_انقد_منو_حرص_ن مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 488 نایلون کوچولو بخر توش ۲ تا یا ۳ تا خرما بزار ۵۰ تا درست کن میشه ۵۰ بسته چه فرقی میکنه اینجوری انجام ... اره راست میگی
ماه_بانو_اردیبهشت عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 467 نمی تونید فله ای از انبار نفتی جایی بگیرید؟ارزون تر میوفته فکر کنم...
دختر_کاپشن_صورتی عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 2752 نایلون کوچولو بخر توش ۲ تا یا ۳ تا خرما بزار ۵۰ تا درست کن میشه ۵۰ بسته چه فرقی میکنه اینجوری انجام ... اره اینم ایده ی خوبیه....۵۰ تا بسته دو تا دونه ایی مثلا تو مسجدو اینجورجاها پخش کنه دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛
من_باخودم_غریبه_ام عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 5048 یادم نیست با زبون گفتم یا نه کلی خب تو دلم گفتم ۵۰ بسته خرما سؤال:من نذرهایی کرده ام اما یادم نمی آید که صیغه خوانده ام یا نه و مسئله صیغه را تازه فهمیده ام و آن موقع نمی دانستم. حالا عمل به نذور بر من واجب است؟جواب:در صورتیکه شک دارید صیغه نذر را خوانده اید یا نه، عمل به آن برای شما واجب نیست.
بیاین_انقد_منو_حرص_ن مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 488 نمی تونید فله ای از انبار نفتی جایی بگیرید؟ارزون تر میوفته فکر کنم... خبر ندارم کجا میشه
elaheeer عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 1941 با اجازه ی استارتر میشه تایپکم ک نوشتم بیاین بگم چه غلطی کردم توش موندم رو میشه گزارش بزنین خطر شناسایی هست لطفا اگه این دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت