2777
2789

صبح که طبق معمول رفتم سرکار با همکارا راجب اتفاقات روز قبل صحبت میکردیم

که یه چیز خیلی ناراحت کننده شنیدم

دوستم گفت فلان خانم همکار دیشب تا آخر شب تو کارکاه بوده...

چون با شوهرش دعوا کردن

و شوهره اینو از خونه پرت کرده بیرون و گفته حق نداری بیایی

این بنده ی خدا جایی رو نداشته که بره

خونه پدر و مادر خودشم نمیخواسته بره که اونا نفهمن

خلاصه که تا اخر شب تنها تو کارگاه بوده تا اینکه بچش زنگ میزنه و میگه بابا راضی شد برگرد خونه

حتی نکرد بیاد دنبال خانمش ...

خودش با اسنپ برگشته

ناچارا چون جایی نداشته بره

این زنو شوهر همیشه با هم دعوا دارن

با هم اصلا نمیسازن ولی از اونجا که خانوادهاشون طلاق و مساوی مرگ میدونن نمیتونن جدا شن

من شوهرشو چند بار دیدم

از اونا که خیلی رفیق باز هستو رفیق بازیو به زن و بچه ترجیح میده

از اونا که خونه رو ول میکنه میره پی رفیق بازی تا چند روز نمیاد

اینارو خانومش تعریف میکرد

خلاصه که خیلی ازش بدم اومد 

زنشو خونه راه نداده

خانومش تا اخر شب تنها کارگاه بوده 

مرتیکه بی غیرت بی بخار

اون دوستم با شوهرش رفتن دنبال این خانوم که اگر تو کارگاه تنهایی جای خواب نداری شب بیا خونه ما

که ظاهرا همون بقیه بچه این خانوم زنگ میزنه میگه خودت برگرده خونه!!

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا همچین نامردایی رو لعنت کنه

یعنی دلم میخواد شوهرشو مثل ... بزنم

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

من رو تو۱۰سالگیم از خونه بیرون کردن

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بلا نسبت گاو، یه عده گاون گاو، شعور و فهم در این حد

صاحب کارم گفت بهش میگفتین اگر جایی نداره شب همینجا تو کارگاه بمونه نره تو خیابون

بمیرم💔

این تکیه کلامو سعی کن ترک کنی.

حتی گفتنش هم تاثیر منفی داره برات.

خدا نکنه بمیری دختر.

برای ابراز همدردی از کلمات دیگه استفاده کن 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من رو تو۱۰سالگیم از خونه بیرون کردن

الهی

چرا؟

این تکیه کلامو سعی کن ترک کنی.حتی گفتنش هم تاثیر منفی داره برات.خدا نکنه بمیری دختر.برای ابراز همدرد ...

شما توبهشتی ما دعا می کنیم بمیریم😂🙂

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

صاحب کارم گفت بهش میگفتین اگر جایی نداره شب همینجا تو کارگاه بمونه نره تو خیابون

فکر کن دل غریبه به رحم اومد اما اون گاو نگفت ناموسم کجاست 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
همون موقع اگه میرفت پلیس میاورد در خونش شوهرش آدم میشد یعنی که چی اخه چرا بعضی زنا انقد مظلومن

چون این هیچ کسو نداره که ازش دفاع کنه

حتی پدر و مادر خودش

خانواده خیلی مهمه . خانواده که   بی غیرت باشه . شوهر هم اینطور میشه .

هر کی جای خانواده این خانم بود طلاق دخترشو میگرفت ‌ نمیزاشت حتی برگرده خونش .

ولی  پدرو مادرایی که جاهلن و از عصر حجر موندن همینطورین متاسفانه بی غیرت 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .