2777
2789
عنوان

یه حقیقت تلخی رو فهمیدم از بی غیرتی برخی از اقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 21 پست
الهیچرا؟

برا مدرسم کفش جدید میخواستم بعد یه سال مامانم گفت عرضه نداری از بابات یه کفش بخوای سه روز بعد برگشتم

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

شما توبهشتی ما دعا می کنیم بمیریم😂🙂

خانوم گل، دعا کن زندگیت بهشت باشه، الهی که لبت خندون باشه و دلت شاد عزیزم ❤️

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا مدرسم کفش جدید میخواستم بعد یه سال مامانم کفت عرضه نداری از بابات یه کفش بخوای سه روز بعد برگشتم

ای خدای من💔

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

خانوم گل، دعا کن زندگیت بهشت باشه، الهی که لبت خندون باشه و دلت شاد عزیزم ❤️

ببین دیگه چیزی شادم نمی کنه نمیدونم از چی ناراحتم ولی بی پایانه و خستم و بی حوصله گاهی که ناراحت میشم دعا می کنم تموم شه چون خییییییییییییییییلی خستم😁

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بنده خدا کاش حداقل میرفت هتلی جایی

ببین شوهرش به معنی واقعی کلمه اشغاله

دو دفعه این به من تعارف کرد شوهرم میاد دنبالم مسیرت با ما یکیه با ماشین ما بیا

تو فکر کن اینقدر رفیق بازه و پی ولگردی 

منو دو تا از همکارام سوار شدیم

جلو زن خودش به سه تا زن غریبه پیشنهاد داد بریم امشب بستنی بخوریم بریم پارک بریم فلان و...

یعنی یه جوری شد که ما سه تا جلو زنش خجالت کشیدیم 

پشت دستمون داغ کردیم که دیگه سوار ماشین این شیم

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

ببین شوهرش به معنی واقعی کلمه اشغالهدو دفعه این به من تعارف کرد شوهرم میاد دنبالم مسیرت با ما یکیه ب ...

نمیتونم باور کنم 😐😐😐😐😐😐

منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور