2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه 

منم میخوام ثبت نام کنم

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

منم ولی نمیدونم چقدر ب کارمون میاد و اینک خوب یاد میدن یا نه

ببین خیلی به کار میاااددد

به تظرم همه ادما باید این دوره رو ببینن

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

اخه بستگی داره کجا آموزش ببینی من جهاد دانشگاهی اره سرم و رگ گیری ایناهم آموزش داد کامل

آره جهاد دانشگاهی میخوام برم  چون میگن حلال احمر خوب آموزش نمیده  بعد تو خود کلاس سوزن و سرم زدن یاد میدادن ؟

آره جهاد دانشگاهی میخوام برم چون میگن حلال احمر خوب آموزش نمیده بعد تو خود کلاس سوزن و سرم زدن یاد ...

اره عزیزم

من حلال احمر هم رفتم چون اون رایگانه در اون حرفه ای آموزش نمیدن ولی اونم کاربردیه و اینکه چون جهاد مدرک معتبر هم میده قطعا باید کامل توضیح بدن

اره عزیزممن حلال احمر هم رفتم چون اون رایگانه در اون حرفه ای آموزش نمیدن ولی اونم کاربردیه و اینکه چ ...

الان شما کامل سرم و سوزن زدن بلدی یعنی میتونی برا دیگران انجام بدی 

اره دیگه تهش ازت امتحان میگیرن از خودشونم بپرس اگه ثبت نام کردی بگو چیا آموزش میدین

خب اره پرسیدم گفت

ن سرم و سوزن زدن و احیا و پانسمان و کشیدن بخیه  اینجور چیزا ولی  اخه برا سوزن و سرم باید خیلی  فک کنم بزنی تا راحت بزنی میگف تو کلاس سوزن تقویتی میارید برا هم میزنید!اخه چقدر تقویتی بزنیم !

خب اره پرسیدم گفتن سرم و سوزن زدن و احیا و پانسمان و کشیدن بخیه اینجور چیزا ولی اخه برا سوزن و سرم ...

۳ ماهه دیگه البته خب خیلی ماهر هم نمیشی به اندازه پرستاری که هرروز اینکارو انجام میده ولی خب انجامش میدی دیگه نترس یاد میگیری