2777
2789
عنوان

وای جواب سوال امتحان دختزم😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 46 پست

من یه بار امتحان املا داشتم گوسفند رو نوشتم گوزپند کلاس چهارم بودم😂😂😂الان دکتر شدم 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداکنه دخترمم خوب بشه.خیلی حس بدی دارم

نگران نباش من خیلی خنگ و سر به هوا بودم الان همه میگن چقدر باهوش و تیزی 

البته مدیون مادرمم خیلی باهام درس میخوند

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
نگران نباش من خیلی خنگ و سر به هوا بودم الان همه میگن چقدر باهوش و تیزی البته مدیون مادرمم خیلی باها ...

دخترمنم باهوشه...ولی واقعا سربه هواس...واااقعا...فقط مشغول سیخونک‌کردن اینو و اون هست

من یه بار امتحان املا داشتم گوسفند رو نوشتم گوزپند کلاس چهارم بودم😂😂😂الان دکتر شدم

دخترمنم خیلی سرب هواست..هم غصه میخورم..هم اینکهداخر شبی چقدر خندیدم.خانمشون گفت ارفاق میکنم بهش

دخترمنم خیلی سرب هواست..هم غصه میخورم..هم اینکهداخر شبی چقدر خندیدم.خانمشون گفت ارفاق میکنم بهش

بخدا طبیعیع من هنوز املای خیلی کلمات رو نمیدونم 

خوندن تاریخ و جغرافیا و دروس حفظی در حدی برام سخته که خدا میدونع و اصلا یادش نمی‌گیریم 

اما خدای درسی مثل زیست و ریاضیم پس اذیت نکن خودت رو ببین استعداد بچت کدوم قسمته

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بخدا طبیعیع من هنوز املای خیلی کلمات رو نمیدونم خوندن تاریخ و جغرافیا و دروس حفظی در حدی برام سخته ک ...

دحترم ریاضیش خوبه...هرچند کاهی توی همونم سوتی میده..اما خب همش بخاطر اینه سر به هواست..به هزارو یک چیزفکرمیکنه جز درسش

دحترم ریاضیش خوبه...هرچند کاهی توی همونم سوتی میده..اما خب همش بخاطر اینه سر به هواست..به هزارو یک چ ...

بحث فکر نیست 

بی دقته از هوش زیادشه 

اره دقتش کمه

طبیعیه 

من نتونستم هیچ وقت حلش کنم 

مثلا جواب ریاضی رو در آوردم ۸ که مبشد دو به توان ۳ ولی نوشتم سه به توان دو

طبیعیه من نتونستم هیچ وقت حلش کنم مثلا جواب ریاضی رو در آوردم ۸ که مبشد دو به توان ۳ ولی نوشتم سه به ...

داداش منم الان مهندسی میخونه اونم میکهدبهش فشار نیار..من تا کلاس ۴هیچی حالیم‌نمیشد نمیفهیدم اصلاچجوری مشقاموبنویسم...کم کم درست شد..دختزداییم هم همینومیگهدلونم اران دبیرستان نفراول کلاسه..میکه داغون بودمپاملا از رو‌کتاب مینوشتم کسی نفهمه

داداش منم الان مهندسی میخونه اونم میکهدبهش فشار نیار..من تا کلاس ۴هیچی حالیم‌نمیشد نمیفهیدم اصلاچجور ...

دقیقااااااااا کنارش باش پلی فشار نیار بهش بشونش با محبت پای درس