2777
2789
عنوان

من خسته شدم نمیتونم زندگی کنم

628 بازدید | 40 پست

اسفند ماه مامان بابام جدا شدن دادگاه مارو داد به مامانمون ( اینو بگم زندگی پیش بابام جهنم هست جهنمممممممممممم) پس نگید برو پیش پدرت 

یکسال دنبال کار گشتم گیرم نیومد یک کار پیدا کردم تا ساعت یک شب بود مامانم مخالفت کرد . نرفتم .

همه میگن مامانت می‌ترسه حق داره. 

اوکی درکش کردم . 

اما من روحیه ام خوب نیست حالم بده 

بابام  نمیدونه کجا زندگی میکنیم چون جنون داره میخواد مامانم بکشه . 

از لج مامانم می‌خوام زنگ بزنم به بابام و بگم کجاییم .

نمیتونم درس بخونم برای دانشگاه مثل قبل انگیز ه ندارم 

نمیتونم کار کنم دیگه 

حال روحیم بده 

بهم بگید چیکار کنم 

خودکشی راه نجات نیست 

من باید چیکار کنم 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

از پیش مامانت جدا بشو برو خوابگاه دخترونه بمون هم برو سرکارت هم هزینه زیادی نداره خوابگاه دخترونه یوقتایی بیا به مامانتم سر بزن این بهترین راهه اوندفعه ام چندتا تاپیکاتو خوندم

عاشق همه نی نی سایتیا هستم🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از پیش مامانت جدا بشو برو خوابگاه دخترونه بمون هم برو سرکارت هم هزینه زیادی نداره خوابگاه دخترونه یو ...

خوابگاه دخترانه کجاست

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

از پیش مامانت جدا بشو برو خوابگاه دخترونه بمون هم برو سرکارت هم هزینه زیادی نداره خوابگاه دخترونه یو ...

مامانم اجازه نمیده برم سرکار حالا اجازه میده برم خوابگاه دخترانه؟ فکر کردی نمیاد دنبالم 

عزیزم همه چی درست میشه ، تلاش کن دانشگاه قبول شی ، دانشگاه خیلی خوبه کلی بهت روحیه میده

دارم میگم نمیتونم درس بخونم نمیتوووووونم 

مامانم اجازه نمیده برم سرکار حالا اجازه میده برم خوابگاه دخترانه؟ فکر کردی نمیاد دنبالم

خب فرار کن از خونه برو خوابگاه دخترونه بمون نهایتش میره شکایت میکنه توعم برو شکایت کن بگو مامانم منو زندانی کرده مریضه روانیه من جام امنه خابگاه دخترونه ام اونوقت قانونم حق به تو میده 

خب فرار کن از خونه برو خوابگاه دخترونه بمون نهایتش میره شکایت میکنه توعم برو شکایت کن بگو مامانم منو ...

راست میگی ها 

راست میگی ها

اره بابا دیونه ایی میخای با اینا زندگی کنی الان چندتا خابگاه دخترونه پیداکن زنگ بزن شرایطشو بپرس فردا برو ببین بعدم وسایلتو جمع کن برو بمون نگو از خونه عم فرار کردی بگو کسیو ندارما اینا

خب فرار کن از خونه برو خوابگاه دخترونه بمون نهایتش میره شکایت میکنه توعم برو شکایت کن بگو مامانم منو ...

اینا چیه داری یادش میدی ؟؟؟ اون زن بیچاره خودش کم از دست یه آدم روانی کشیده الآنم که از ترس این که شوهر جانیش پیداشون نکنه آسایش نداره، نگران بچشه که نمیزاره جایی بره، بعد تو میگی فرار کنه ؟ تا مادرش سکته رو بزنه آخر