2777
2789

اگه میدونین لطفا دربارش تو گوگل سرچ کنید 

کسی ک اطلاع داره جواب بده

واقعا نتیجه میده؟

اگه معتبرباشه‌مثلا نتیجه داره؟

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتقادی ندارم و از نظرم بسیار مسخره س

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اصلااااامن از معتبر ترین پیج گرفتم دو سال پیش یک میلیون و ۶۰۰ جواب هم نداد هرکاری هم کردم پولمو بر ن ...

بستگی داره شاید دروغگو بود

پول ن رایگاناش زیااادن البته اعتقاد و استمرار خیلی مهمه

تو واسه چی استفاده میکردی

من سه هفته نشستم به همونی که هعی دورخودش می‌چرخید روزی نیم ساعت نگاه میکردم چشام درد گرفت و سرم گیج ...

هیپنوتیزم خب ن من نمیخام والا با دیدنش بیناییمو از دست بدم

نکنه واسه تغییر رنگ‌چشم بود

هیپنوتیزم خب ن من نمیخام والا با دیدنش بیناییمو از دست بدمنکنه واسه تغییر رنگ‌چشم بود

آره میگفتن هیپنوتیزمه 🫤 

برای دفع خاطرات بد و آدمای منفی و جایگزینی روزهای خوب و انرژی مثبت  این کارو میکردم ولی خب همش چرت بود تو کانال سبلیمینال رایگان دیده بودمش ازبس همه قسم پدرمادرشون می‌خوردن که نتیجه گرفتن منم باورم شد وگرنه اصلا عتقادی نداشتم وبرام مسخره خنده داربود

من حدودا دوسال درگیر سابلیمینال بودم، کلی تحقیق کردم راجبش

امواج صوتیه که انرژی های مختلفی رو تو خودش جاداده

همینجوری الکی نیست که یکی بیاد بگه من سابلیمینال ساختم و بده به شما

کسی که سابلیمینال می‌سازه کلی از انرژیشو میذاره وسط

درواقع ماهم برا نتیجه گرفتن باید مدیتیشن کنیم خیلی زیاد(روح و روانمونو پاک کنیم از هرچیزی)

سابلیمینال از طریق گوش وارد ناخودآگاهت میشه

درصد خیلی زیادیش به تلقین خودت برمیگرده

اوایلش که شروع میکنی به گوش دادن به شدت برون ریزی داره و سردرد میگیری تا مدت ها هرروز

و تو اگر بخوابی ساب مثلا پوست رو گوش بدی تا یه مدت جا اینکه پوستت بهتر شه بدتر میشه و برون ریزی پیدا میکنه

بعد که خیلییییی باید اعصابت بکشه

تو جای آروم گوشش بدی هیچگونه صدایی نشنوی و اینکه حتما تیرداد یا هدفون داشته باشی ترجیحا حتی باید صدای ساب رو هم نه کم کنی نه زیاد یه جوری که آروم شی و راحت باشی

من یه تایمی انجام میدادم ولی فوق العاده اذیت شدم و دیگه گذاشتم کنار

من حدودا دوسال درگیر سابلیمینال بودم، کلی تحقیق کردم راجبشامواج صوتیه که انرژی های مختلفی رو تو خودش ...

مرسیییی بابت توضیحتتتت

اره و خیلی زمان بره خیلی

اخه تنها راه اینه

کد نویسی چی؟اینا چطور اطالاعاتی داری ازش