2777
2789
عنوان

می ارزه واسه سه تومن برم سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 27 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به جز جمعه ها.نه فقط خوبیش اینه صاحب مغازه هم خوش اخلاقه اصلا گیر نمیده بم.دانشجو هم هستم کار دیگه ف ...

دنبال کار جدید باشه اما کار فعلیتو ول نکن 

هروقت ی کار بهتر پیدا کردی استعفا بده

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
گفتم دیگه.۴ ساعت

فعلا تا کار بهتری پیدا میکنی بمون

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

چرا پولاتو جمع نمیکنی ی حرفه یاد بگیری بیزینس خودتو راه بندازی؟ تا اخر که نمیشه واسه مغازه بقیه کار ...

عزیزم چرا عادت کردیم حرفا منفی بزنیم؟

اصلا این شخص حرفی زد که میخواد تا آخرررر واسه مغازه بفیه کار کنه؟؟؟

نمیتونیم به هم راهکار درست بدیم همو نا امید نکنبم حداقل 

ما سن این دوستمون رو نمیدونیم و اصلا هیچ شناخنی ازش نداریم بنظرتون این حرف درسته؟

فقط ازتون پرسیده خوبه یا بد نظر دیگه ای خواسته؟

همه قرار نیست از اول پشت میز بشینن و رییس باشن همه باید از یه جایی شروع کنن 

و ادم سر کوچه بشینه گردو بفروشه بهتر از اینه ک بیکار بچرخع

چرا پولاتو جمع نمیکنی ی حرفه یاد بگیری بیزینس خودتو راه بندازی؟ تا اخر که نمیشه واسه مغازه بقیه کار ...

عزیزم چرا عادت کردیم حرفا منفی بزنیم؟

اصلا این شخص حرفی زد که میخواد تا آخرررر واسه مغازه بفیه کار کنه؟؟؟

نمیتونیم به هم راهکار درست بدیم همو نا امید نکنبم حداقل 

ما سن این دوستمون رو نمیدونیم و اصلا هیچ شناخنی ازش نداریم بنظرتون این حرف درسته؟

فقط ازتون پرسیده خوبه یا بد نظر دیگه ای خواسته؟

همه قرار نیست از اول پشت میز بشینن و رییس باشن همه باید از یه جایی شروع کنن 

و ادم سر کوچه بشینه گردو بفروشه بهتر از اینه ک بیکار بچرخه

اگع شهر کوچیک هستی خوبه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚