2777
2789
عنوان

می ارزه واسه سه تومن برم سرکار

339 بازدید | 26 پست

۴ ساعت در روزه.الان سه ماهه میرم ولی واقعا پولش کمه.یه احساس بی ارزش بودن داره برام.البته کارش اصلا سخت نیست.فروشندگیه و اکثرا میشینم چون مغازه کوچیکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه ۴ ساعته ، در کل اینم در نظر بگیر هم ساعت کاریش کمه هم کارش آسونه، برای سرگرمی بد نیست 

یه صلوات برای آرامش دل مامانم بفرستید؛)به امید روزی که بیام اینجا بنویسم آرزوم برآورده شد! بالاخره رفت...

چرا پولاتو جمع نمیکنی ی حرفه یاد بگیری بیزینس خودتو راه بندازی؟ تا اخر که نمیشه واسه مغازه بقیه کار ...

بابام بهم اعتماد نمیکنه که یکم پول بده.میگه ضرر میزنی.۳ تومنم پولی نیست همش خرج میشه خب

اگه‌کارت جای پیشرفت داشت میگفتم خوبه 

همه روزا را میری؟مزایای دیگه ای نداره؟

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

برو!

و به حرف این تازه فکرا گوش نده 

همه قرار نیست کار اولشونه برن بشینن پشت میز 

ادم باید از یه جایی شروع کنه!

من میگم ادم بره سر کوچه بشینه گردوو بفروشه بهتر از اینه ک بیکار باشه ٫🙂

اگه‌کارت جای پیشرفت داشت میگفتم خوبه همه روزا را میری؟مزایای دیگه ای نداره؟

به جز جمعه ها.نه فقط خوبیش اینه صاحب مغازه هم خوش اخلاقه اصلا گیر نمیده بم.دانشجو هم هستم کار دیگه فعلا پیدا نمیکنم که ساعتش با کلاسام جور بشه