2777
2789
عنوان

خانمای متاهل واوناییکه عقدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 104 پست
اینکه شوهرمو دوست دارم دروغه؟ خودشو دوست دارم

😂😂😂

تو حتی نمیشناسیش

بعد دوسش داری؟

آره دروغه چون به خودت داری دروغ میگی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی خودشم بهت محبت میکرد ؟ یا کلا مغرور بود

اینجا بود خیلی دوسم داشت وقتی رفت کم کم سرد شد انگار

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

😂😂😂تو حتی نمیشناسیشبعد دوسش داری؟آره دروغه چون به خودت داری دروغ میگی

چی میگی عزیزم میگم شناخت قبلی نداشتم ازدواج کردیم حالت خوبه؟

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

1001مرتبه بخون یاودوود ب نیت اشتی مهروحبت زیادمیکنه بین زن وشوهر

اینقد حالم بده دلم نمیره ذکر بگم😭😭

باشه مجبورم بهش بگم بهش زنگ بزنه البته اگر جوابشو بده

چرا جواب نده دیگه با اون که قهر نیست اگر معرف باهاش صحبت کنه میتونی بفهمی مشکلش چیه چرا اخلاقش اینطوری شده بلاخره نمیشه که ندونه

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
😂😂😂تو حتی نمیشناسیشبعد دوسش داری؟آره دروغه چون به خودت داری دروغ میگی

شوهرمه زنشم مگه میشه دوسش نداشته باشم قبلشم آلمان بودنش برام اصلا مهم نبود باهم حرف زدیم ازش خوشم اومد

چرا جواب نده دیگه با اون که قهر نیست اگر معرف باهاش صحبت کنه میتونی بفهمی مشکلش چیه چرا اخلاقش اینطو ...

ببینم چی میشه برام دعا کنید

بگوحتما این ذکرخیلی جواب میده بعدش صبرکن تاازش خبری بیاد

شما متاهلی گلم؟

شوهرمه زنشم مگه میشه دوسش نداشته باشم قبلشم آلمان بودنش برام اصلا مهم نبود باهم حرف زدیم ازش خوشم او ...

باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اره عقدم

تا حالا قهر کردین؟ من خودم اصلا آدم کینه ای نیستم و عادت قهر ندادم حتی اگر بدترین حرفو بهم بزنه نمیتونم قهر کنم اما شوهرم دیگه کلافم کرده دارم میمیرم

تا حالا قهر کردین؟ من خودم اصلا آدم کینه ای نیستم و عادت قهر ندادم حتی اگر بدترین حرفو بهم بزنه نمیت ...

اره اندازه موهای سرت قهرکردیم همیشه هم صبوری کردم بعدش اشتی کردیم خیلی وقتا کوتاه اومدم بخشیدمش وگرنه تاالان صدبارطلاق گرفته بودیم

💍💍💍