2777
2789
عنوان

خانمای متاهل واوناییکه عقدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 104 پست
نباید بزاری قهر طولانی بشه یکی کوتاه باید بیاد نه همیشه که عادت بشه ولی من اگر بدونم مقصر بودم خودم ...

من کوتاه اومدم خاستم معذرت خواهی کنم اما هر چی زنگ میزنم جواب نمیده دارم سکته میکنم

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

میخوام حرف طلاق بزنمبا چه عقلی کسی که اصن نمیشناسیش رو بهش بله دادی الانم با چنگ و دندون میخوای حفظش ...

برادر شوهر سابقم هم اینجوری بود ۱۲ سال آلمان بود زن آلمانی گرفت اینو بخاطر احلاق مزخرفش پرت کرد بیرون دیگه خونه راهش نداد ایشونم اومد دخترخالشو گرفت بعد عمری بردش آلمان دختره ۲ ماه بیشتر نتونست باهاش زندگی کنه برگشت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما که نمیخواستی طلاق بگیری چرا بحثش رو برای شوهرت پیش کشیدی؟ الان میگی کسایی که میگن طلاق نیان ب ...

قرار بود بیاد ایران از بس لج داره بلیطشو کنسل کرده من گفتم اما اونم انگار دنبال بهونه بود نمیدونم باید چیکار کنم الان

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

این آقا معلومه تعهد و پایبندی نداره به چیزیو کسی بگو خانوادت باهاش جدی صحبت کنن

نمیخام پایی خانواده هه وسط بیاد 😭😭

دوست ندارم اینو بگم ولی اینجور شما میگی مشخصه دلش با شما نیستچرا فکر راه حلی

غلط کرده منو عقد کرده مگه من آبرومو از سر راه اوردم

چجوری باهاش آشنا شدی

گفتم سنتی ب واسطه اشناهامون

غلط کرده منو عقد کرده مگه من آبرومو از سر راه اوردم

نمیدونم عزیزم

ولی حتما دلیلشو جویا شو

اینکه همین الان رابطه ی سست پایه کات بخوره بهتر از ی عمر پشیمونی درد کشیدنه

ارزو های بزرگ ،