2789
عنوان

مادر باسواد

384 بازدید | 58 پست

خیلی مهمه نه شاغل با سواد باشه و به روز پسر دایی من الان تو بدترین اشتباهش مادرشم شریک می دونه چون نهم ترک تحصیل کرد مادرش گفت اشکال نداره و الان پسر خاله و..  تو کنکور موفق شدن تازه یادش افتاده و مقصر مادرش می دونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قضاوت نکنشاید یادگیریش ضعیف بوده

قضاوت نمی کنم خودش شاکی هست یادگیریش مشکلی نداشت خاله من با زور اجبار کتک...  داد بیداد مجبور می کرد و خودشم پا به پاشون یاد می داد🤦🏻‍♀️

فکر کنم زده شد از درسش چون مادرش سواد نداشت همش مجبور شد از بقیه کمک بگیره و یه جوری تحقییر می شد ول ...

من درکش میکنم واقعا مادر خیلی تاثیر داره و بچه نه تجربه داره نه آینده نگره

این خانواده ان که باید بعضی اوقات بچه رو تو مسیر درست قرار بدن نه بزارنش به امان خدا که هرکاری دوست داری بکن

من درکش میکنم واقعا مادر خیلی تاثیر داره و بچه نه تجربه داره نه آینده نگرهاین خانواده ان که باید بعض ...

مادر من اصلا به درس اهمیت نمی داد حتی تو کنکورم باعث شد کلی ازمون خطا کنم باهات صد درصد موافقم یه اجباری باید بعضی وقتا باشه

مادر من اصلا به درس اهمیت نمی داد حتی تو کنکورم باعث شد کلی ازمون خطا کنم باهات صد درصد موافقم یه اج ...

منم مامانم همینجوریه ، ولی واقعا من درس خوندم رتبه خوب هم اوردم اومدم دانشگاه دولتی همش با اختیار خودم

ولی اگه مامانم مجبورم میکرد زبان رو تمام کنم تو ۱۴سالگی وضعیتم این نبود 

یا اگه مجبورم میکرد کلاس های ورزشیمو ادامه بدم به یجایی رسیده بودم

منم مامانم همینجوریه ، ولی واقعا من درس خوندم رتبه خوب هم اوردم اومدم دانشگاه دولتی همش با اختیار خو ...

وای دقیقا مادرم من کلا با کلاس مخالف بود نه زبانی نه مهارتی و..