2777
2789
عنوان

باردارم رفتم سونو نگرانم

114 بازدید | 15 پست

مریض شدم دکتر گفت علائم همین ویروسه سونو کرد گفت همه چی خوبه فقط یکم ضربان قلبش بالاس که احتمالا بخاطر همین ویروسه 😥گفتم نگرانم گفت نگران نباش دو هفته دیگه که آزمایش داری بیا دوباره چکش کنم ولی من دلم آروم نمیگیره،همش گریه م میگیره 😢چند وقته هر روز یه ناراحتی و چالش جدید داریم امروزم اینجوری 22 هفته م و تا بحال همه سونو هام خوب بوده،خیلی نگرانم بابت این قضیه، دودل بودم تاپیک بزنم یا نه ترسیدم استرسم بیشتر شه ولی دلم طاقت نیاورد 😢

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم تو بارداری استرس از همه چی بدتره نگران نباش من ماه آخر بدجور سرماخوردم تب شدید رفتم زیر سرم

منم 9 هفته رفتم زیر سرم ولی هیچوقت ضربان قلب نی نی کم و زیاد نبود امروز گفت یکم بالاس 😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ویروس تاثیرگذاره واقعابرا منم پیش اومد این قضیه تو بارداریم. الان دخترم 18 ماهستنگران نباش

خدا دخترتو حفظ کنه الان سالمه شکر خدا؟ من 9 هفته هم رفتم زیر سرم ولی سونوم خوب بود امروز اینجوری گفت انگار آب سرد روم ریختن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی استرس داری اینجوری میشهسعی کن آروم باشی تا حال نی نی ت هم بهتر بشه

آخه تو اوج استرس هم خوب بود ضربان ش

امروز نمیدونم دکتر گفت بخاطر ویروسه احتمالا،  دعا کنین دفعه بعد که رفتم همه چی خوب باشه 😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا دخترتو حفظ کنه الان سالمه شکر خدا؟ من 9 هفته هم رفتم زیر سرم ولی سونوم خوب بود امروز اینجوری گفت ...

اره عزیزم،سالمه شکر خدا. 

منم برا دومی چون خیلی زود باردار شدم، سیستم ایمنیم بخاطر زایمان قبلی خیلی ضعیف بود، تند تند مریض میشدم. 

دائما سرم تو دستم بود. 

خدا دخترتو حفظ کنه الان سالمه شکر خدا؟ من 9 هفته هم رفتم زیر سرم ولی سونوم خوب بود امروز اینجوری گفت ...

هر چه بیخیال تر بچه سالم تر

خیلیا هی نمیرن سونو 

بچه هم سالم میاد بغل شون

با یه متخصص مشورت کن خیلی از ماما ها چیزای عجیب غریب میگن ولی متخصص که میری میگه اصلا این که چیزی نیس و عادیه

هر چه بیخیال تر بچه سالم ترخیلیا هی نمیرن سونو بچه هم سالم میاد بغل شونبا یه متخصص مشورت کن خیلی از ...

پیش متخصص میرم من

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم،سالمه شکر خدا. منم برا دومی چون خیلی زود باردار شدم، سیستم ایمنیم بخاطر زایمان قبلی خیلی ض ...

منم بارداری دوممه، اولی با اینکه تو اوج کرونا بود اصلا مریض نشدم این سری همش مریضم،بدنمون ضعیف شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40