2777
2789

دوسندارم این لباسو میشه بگی کجاهایمخای بپوشی؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

مشکی همه جاییه خب 🤒

اره، به نظر من بیشتر بگرد شاید لباسای بهتری پیدا کردی. اورال چرا نمیخری؟ خیلی خوشگله

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیکلت ک خوفه گلم عالیه برو باشگاه فرم بدی بهش زیباتربشی

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

دوسندارم این لباسو میشه بگی کجاهایمخای بپوشی؟

براعروسی میخوام 🥴روضه تولدهمه جا تاخوب درز ودورزش خراب نشه 😆😆

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

اومد الان قشنگه شلوار ب نظر کمی بالاتنش تنگ میاد انگار زوری رفته تنت یکم ازادتر بهتر بود

نه سایزتنم چون اورال اینجوری تنگم نبود

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

شلوارش قشنگه ولی پراهنش نه

میتونی یه چیز بهتر پیدا کنی یکم شل وایسه جنسش حریر باشه تقریبا رنگ شاد باشه 

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
هیکلت ک خوفه گلم عالیه برو باشگاه فرم بدی بهش زیباتربشی

اره یکم دخترم بزرگ بشه میرم البته توعکس بدواستادم 🥴😆

اره یکم دخترم بزرگ بشه میرم البته توعکس بدواستادم 🥴😆

اضافه نداری خیلی هم عالیه

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
نه سایزتنم چون اورال اینجوری تنگم نبود

اکی ولی ۳.۵ زیاده ها من همین شلوار حالا جنسش نمی دونم چی باشه ولی مشکیه کشی فرم ۳۵۰خریدم !!!

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

شلوارش قشنگه ولی پراهنش نهمیتونی یه چیز بهتر پیدا کنی یکم شل وایسه جنسش حریر باشه تقریبا رنگ شاد باش ...

اهوم میگردم هنونخریدمش گفتم نظربگیرم دودل بودم🤒

اکی ولی ۳.۵ زیاده ها من همین شلوار حالا جنسش نمی دونم چی باشه ولی مشکیه کشی فرم ۳۵۰خریدم !!!

نه خواهردیگه خیلی اغراق نکن مازراتی جنس خوب زیر1200نیس🤒

اضافه نداری خیلی هم عالیه

یه نیمچه یه ماهه شکم کردم🤒زمستونی توخونه درنمیام زیاد🤭

نه خواهردیگه خیلی اغراق نکن مازراتی جنس خوب زیر1200نیس🤒

آعراق چی منکه جنسش و نمی دونم ولی همین مدل مشکی ۳۵۰ خریدم می خوای عکس بدم باور کنی😁

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔