عشق_همه مدیر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11835 عنوان دلم میخواد رحممو دربیارم بدم سگ بخوره😑 | مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 78 پست از دررردد دارمممم میمیرممممممم نمیتونم توصیف کنم چقد درد دارم وای خدایااا توروخداا دعام کنین بخدا دارم میمیرم من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز .. 1404/09/10 | 20:31 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11835 واسه پریود هم درد غیر قابل تحمل عادی نیست و باید بررسی بشه باید ننم ببره دکتر ک نمیبره من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
chicabalooch عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 105 من تازه پاک شدم درد شدید داشتم شوهرم ی امپول زد فوری خوب شدم
روناعشق عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 12243 دلت میاد ? اون عضون میشنوه و میدونی بیمار میشه؟ من هر جاییم درد میگیره بیشتر قربون صدقش میرم و دستمو میزارم روش و بهش میگم هممون باهم و براهمیم. کیسه اب گرم بزار ... روغن سیادانه تا زیر شکم و لگن بمال..
yegi1516 عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 1887 چطوری طبیعی زایمان میکنن واقعا چطوری خیلی وحشتناکه واقعا :) سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...
رزاکیانمهر عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 2554 من بستری شدم برا سقط ۱۱ هفته می ترسم خیلی . قلب نداره جنین عزیزدلم... ان شالله زودی باز حامله بشی سالم و سرحالدلیل عدم تشکیل قلب چی بود
دریاااااا21 عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 1129 خدا کمکت کنه عزیزم برو اورژانس یه سرم وصل میکنه زودتر خوب میشی
samaneh66 عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 3902 من بستری شدم برا سقط ۱۱ هفته می ترسم خیلی . قلب نداره جنین خدا کمکت کنه گلم
ماجراجو۱ عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 5833 منم مریض شدم بخدا از گلو درد میخوام سقط شم همین که اب دهنتو قورت میدی نمیسوزه خداتو شکر کنمن نزدیک پ ... شما برا گلودرد ،جوش شیرین خوراکی و نشاسته به یک میزان رو با اب ولرم مخلوط کن و غرغره کن عالی هست گلو رو نرم میکنهو یه دونه انار ترش رو بزار روی بخاری تا چند ساعت ،قبل از خواب با پرده و پنیرکش بخور،کمی تلخه اما عالیه خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11835 دلت میاد ? اون عضون میشنوه و میدونی بیمار میشه؟ من هر جاییم درد میگیره بیشتر قربون صدقش میرم و دستمو ... والا عزیزم دو روزه دارم مث سگ زجه میزنم قربون صدقه رفتنم نمیاد ک هیییچ فحش میدم فقط اثر ندارع من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11835 من تازه پاک شدم درد شدید داشتم شوهرم ی امپول زد فوری خوب شدم من از امپولم میترسم من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11835 خب حامله شو تا دیگه پریود نشی شوهر پیدا کن چشم من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15825 تجربه کردم پارسال سر امتحان زبانی ک عن بارم نبود وای جهنمو دارم زندگی میکنم😭 من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
_hnieh_ عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 20279 وای نگو تروخدا ناشکری نکن من الان ی ماه درگیر لکه بینی و قرص و کیستم فقط امیدوارم حالم خوب شه
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11835 من بستری شدم برا سقط ۱۱ هفته می ترسم خیلی . قلب نداره جنین عزیزم انشالله هرچی صلاحه پیش بیاد برات🥺🫶💝الهی بمیرم برات من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..