عشق_همه مدیر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11830 عنوان دلم میخواد رحممو دربیارم بدم سگ بخوره😑 | مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 78 پست از دررردد دارمممم میمیرممممممم نمیتونم توصیف کنم چقد درد دارم وای خدایااا توروخداا دعام کنین بخدا دارم میمیرم من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز .. 1404/09/10 | 20:31 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دریای_سرخn عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 512 پریودی؟یه چی نبات و زنجبیل و دارچین ترکیب کن بخورزودی دردتو کم میکنهیا خیلی اذیتی مسکن بخور برای بعضیا که زیر سرم میرن از حال میرن اینا جواب نمیدن
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11830 پریودی؟یه چی نبات و زنجبیل و دارچین ترکیب کن بخورزودی دردتو کم میکنهیا خیلی اذیتی مسکن بخور هیچییی رو من اثر نمیزاره من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11830 پریود هم باشی دردت درحدی باشه نتونی تحمل کنی احتمال داره مشکلی وجود داشته باشه ارع عفونت دارم من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
moonshadow403 عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 2701 کیسه اب گرم بزار خیلی ارومت میکنه پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15791 وای بدترین ترکیب سرما خوردگی و پریودی تخمی ترین روزززز تصور کن چهارشنبه یه امتحان مهمم داری همزمان داری میجنگی زنده بمونی باید درسم بخونیییییی من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11830 برای بعضیا که زیر سرم میرن از حال میرن اینا جواب نمیدن نگوو😭😭 من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
yegi1516 عضویت: 1404/06/06 تعداد پست: 1887 😂🫠من میگم نمیخوام بچه دار بشم اصن ، خیلی پریودی مزخرفه... سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11830 کیسه اب گرم بزار خیلی ارومت میکنه ندارم کنار شوفاژ از ساعت ۲ دراز کشیدم زیر پتو اصلا خوب نمیشم من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
رستاخیزکائنات عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 22596 واسه پریود هم درد غیر قابل تحمل عادی نیست و باید بررسی بشه من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11830 تصور کن چهارشنبه یه امتحان مهمم داری همزمان داری میجنگی زنده بمونی باید درسم بخونیییییی تجربه کردم پارسال سر امتحان زبانی ک عن بارم نبود من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11830 😂🫠من میگم نمیخوام بچه دار بشم اصن ، خیلی پریودی مزخرفه... چطوری طبیعی زایمان میکنن واقعا چطوری من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
moonshadow403 عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 2701 ندارم کنار شوفاژ از ساعت ۲ دراز کشیدم زیر پتو اصلا خوب نمیشم منم مثل تو بودم یدونه بخر بزا رو شکمت خیلی خوبه جورابم بپوش پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾