2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش اتفاقا فک پایین راحترهم هست

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
منم دندون عقل باید بکشم میترسم😭😭😭دردم دارم چیکار کنم

من دندون عقل نهفته داشتم خیلی میترسیدم ولی انقدرکه فکرمیکردم ترسناک نبود

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
منم دندون عقل باید بکشم میترسم😭😭😭دردم دارم چیکار کنم

من دندون عقل نیمه نهفته کشیدم سر سوزن هم درد نداشتم بهتر ترسم ماه ها زجر کشیدم وقتی کشیدمش باورم نمیشد ولی یک دندون دیگه رو چندروز پیش کشیدم بحدی درد داشت موقع کشیدن 

من دندون عقل نیمه نهفته کشیدم سر سوزن هم درد نداشتم بهتر ترسم ماه ها زجر کشیدم وقتی کشیدمش باورم نمی ...

توروخدا؟؟

چندمین دندان هست؟؟از کجا بفهمم نهفته یا پیدا؟لطفا میگی از استرس دارم سکته میزنم 😭😭

تازه یکیشم ی دکتر خری پر کرده بیشتر میترسم 

برم پیش خانم خوبه؟؟

توروخدا؟؟چندمین دندان هست؟؟از کجا بفهمم نهفته یا پیدا؟لطفا میگی از استرس دارم سکته میزنم 😭😭تازه یک ...

برو پیش یه دکتری که خیلی معروفه و قبولش داری ...دندون عقل که آخرین دندون هست ..با گوشیت عکس بگیر یا تو آیینه ببین چقدر معلومه برو دکتر بهت میگه ...ولی حتما حتما حتما آنتی بیوتیک ده روز بخور سر ساعت بعد برو ...

کامنت پایینم بخون..لطفا

دندون موقع کشیدن دردبکنه بعنی عفونت داره  عفونت رو درمان کن برو بکش چون بی حسی که بزنه دیگه دردنداره

برو پیش یه دکتری که خیلی معروفه و قبولش داری ...دندون عقل که آخرین دندون هست ..با گوشیت عکس بگیر یا ...

عهه بخورم برا چرک ؟

خب اگ داشته باشه که نمی‌کشه درسته؟؟

بعد اینکه پر کردم خطریه؟

هشتمین دندون ؟؟

4تا داریم؟؟