2777
2789
عنوان

خواهرم هر چی درآمد داره خرج خونه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 45 پست
من باشم صدساله سیاه خرج نمیکنم

من خودمم مجرد بودم شاغل بودم برای خونه خرید میکردم ولی نه درین حد، خواهرم رسما لیست خرید میگیره. موقع ازدواجم صفر تا صد جهیزیه رو خودم گرفتم بابام در حد چند تا تشک برا من هزینه کرد. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما براش قرعه کشی سنگین باز کن ..هر چی حقوق داره برو براش طلا بخر بزاره بانک و وقت جهازیه ازشون استف ...

من هزار بار بهش گفتم گوش نمیکنه دیگه طوری شده که می‌ره زیر بدهی حقوق ماه بعدشو که میگیره بدهیش تازه صاف میشه

من هزار بار بهش گفتم گوش نمیکنه دیگه طوری شده که می‌ره زیر بدهی حقوق ماه بعدشو که میگیره بدهیش تازه ...

بهش،بگو که بره از الان جهاز بخره تااگر گفتند لیست خرید و پول بگوید که پولم داره صرف خرید جهیزیه میشود 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

خواهشا یکم دلسوزی کن براش با خودش و پدرومادر جداگانه حرف بزنوالدینی که خودشون برنامه ریزی و پس انداز ...

من خیلی بهش میگم. از اونا که هیچ انتظاری نمیره، من ازدواج کردم اینا اصلا نفهمیدن جهیزیه ام چجوری جور شد

من هزار بار بهش گفتم گوش نمیکنه دیگه طوری شده که می‌ره زیر بدهی حقوق ماه بعدشو که میگیره بدهیش تازه ...

هووفف ..براش قرعه بنویس یا هم ازش  قرض بگیر و بگو اخر سال بهت پس میدم .ازاینور برو براش طلا بخر ..

با مادر و پدرت صحبت کن حتما ..خواهرت چند سالشه ؟داداش مجردم داری ؟؟داداش متاهل ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خدا کنه اینطور باشه واقعا خیلی در حقش ظلم میشه

بهش بگو یه بخشی از درآمدش رو پس انداز کنه حداقل سی درصد. من خودم شبیه خواهر شما هستم. 

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

بهش توضیح بده همینا و بگو .بگو فکر خودش و اینده ش باشه.پدرتم که ندار نیست ببینه نمیخره مجبوره خرج کن ...

من زیاد میگم بهش، مامانم ول نمیکنه هر روز که میاد لیست خرید میده اونم دلش میسوزه مادرمم یه ادم سمی نمیشه باهاش حرف زد، من دعا میکنم براش ما بزرگش کردیم کاری نکرده برامون دعای ما پشت سرشه