2777
2789
عنوان

خواهرم هر چی درآمد داره خرج خونه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 45 پست

طفلک خواهرت

خواهرمنم دقیقا همین کاروکرد این همه زحمت کشیذ الان هیچ پس اندازی نداره به خواهرت بکو زندگی بالاپایین داره به فکرپس انذاز باشه وام بگیره قرعه کشی خونگی جاهای مطمین بنویسه براخودش سکه بخره

اگرپدرمادرت احتیاج داشتن اشکال نداشت ولی اینجوری پشیمون میشه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد این دوتا حقوق بابات کجا میره؟؟ چه مادر بی فکری داری شما خودت مادرت نصیحت کن.

ما هم نمیدونیم واقعا، همیشه خدا هم میگه ندارم... بعد پاش که بیفته خرج میکنه، مثلا من چند ساله میگم یه یخچال بخر قسطی بردار فلان یخچالشون خرابه میگه ندارم بعد هی میگفت ندارم یهو دیدیم رفت یه گوشی هرید برا خودش با همون پول یخچال میتونست بخره

طفلی. بهش بگو جهزیه اتو بگیر خرد خورد البته مادرت باید به فکرباشه

مادرم اگه به فکر بود وضع زندگیش این نبود، پدر و مادرم یکی از یکی بدتر، هیچوقت فکر پیشرفت نبودن. من زار زدم تا خونه عوض کردن تا ماشین عوض کردن تا فرش خریدن بعد ۲۰ سال زندگی دیگع همینا میمونه تا اخر چون کسی تحت فشار نمیذاره اینارو

بهش،بگو که بره از الان جهاز بخره تااگر گفتند لیست خرید و پول بگوید که پولم داره صرف خرید جهیزیه میشو ...

خونشون کوچیکه جا واسه خرید جهاز نداره از الان بخواد بخره، باید پس انداز کنه که نمیکنه

هووفف ..براش قرعه بنویس یا هم ازش قرض بگیر و بگو اخر سال بهت پس میدم .ازاینور برو براش طلا بخر ..با ...

این ماه بهش گفتم پول بده بهم به مسخره گرفت نداد... خواهرم ۲۴، یه برادر متاهل دارم یه مجرد

این ماه بهش گفتم پول بده بهم به مسخره گرفت نداد... خواهرم ۲۴، یه برادر متاهل دارم یه مجرد

پس داداش مجردتم میخوره می‌خوابه برا زنش جمع می‌کنه ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نه برادرمم اهل پس انداز نیست درامدش صرف خودش میشه

اوویی .ببین مجبورش کن ..بگو بابا که به فکرت نیست ..داشتم که عمرا هزاری بزارع کف دستت .بیا ۱سوم درامتو بریم طلا بخریم و بزار بانک روش وام بگیر ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اوویی .ببین مجبورش کن ..بگو بابا که به فکرت نیست ..داشتم که عمرا هزاری بزارع کف دستت .بیا ۱سوم درامت ...

چند روزه اومدم اینجا دارم دیوونه میشم از دستش، میخام ازش بگیرم دیگه یه بخشی از پولشو اگه بده...

چند روزه اومدم اینجا دارم دیوونه میشم از دستش، میخام ازش بگیرم دیگه یه بخشی از پولشو اگه بده...

آره به هر ترفندی شده بگیر .‌حتی با قهررر .دیجی پی رو بریز رو گوشیت اونجا میتونه هر چی لوازم خونگی و طلا و امثال هم هست قسطی بخره .حداقلش اینه پولش هدر نمیره