2777
2789

پریودم

دیشب خوابیدنی استفاده کردم دردم اروم شد 

از ظهر بازم درد میکنه میشه بازم استفاده کنم؟ضرر داره ؟خیییییییلی درد دارم حالم خیلی بده

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهتره استفاده نکنی پچکی استخوان میاره. مسکن بخور. ولی اگه مجبور شدی، در نهایت روری یکی مجازه

الان حدودا ۱۵.۱۶ ساعتی میشه 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

هر ۲۴ ساعت یک شیاف میتونی بزاری بیشتر از ۳ روز نزار تا ۳ روز مشکل نداره

۲۴ ساعت نشده

۲۴ ساعت نشده

نه نزار 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

این تجربه شخصی من هست اگه دوست دارید شماهم امتحانش کنید شاید جواب داد 

ببینید من چندسال پشت سر هم هرماه درد شدید داشتم به طوری که باید حتما شیاف دیکلوفناک 100 استفاده می‌کردم 

ولی سه ماهی هست که قبل این که پریودم شروع بشه (همون روزی که علائم شروع شد مثل سینه درد، تخمک گذاری و...) شروع کنید به خوردن گرمیجات و دوری از خوراکی های نفاخ و سرد و غیره 

و همزمان هرروز تا شروع پریود، دمنوش بخورید ( داخل کتری کوچک بذارید آب جوش بیاد و زنجبیل+آویشن+دارچین+رازیانه هرکدوم دوقاشق چایخوری بریزید و زیرشو برنجی کم کنید بذارید یه ربع یا بیست دقیقه بجوشه و با خرما یا نبات بخورید) 

و روز پریود بازم همون دمنوش بخورید و حوله گرم کنید بذارید روی دلتون یا سشوار داغ بگیرید و همش دراز بکشید و استراحت کنید و دورتون رو کامل با پتو گرم نگه دارید و میبینید که اصلا به شیاف دیکلوفناک 100 و مسکن نیازی نیست 

برای من اینجوری بود و خیلی عالی بود 🥲❤️

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

< تیکر آرزوها >🌝🌌 𝗜 𝗮𝗺 𝗮 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱 𝗼𝗳 𝗲𝗻𝗱𝗹𝗲𝘀𝘀 𝗯𝗲𝗶𝗻𝗴, 𝗻𝗼𝘁 𝗼𝗳 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝘀 🪐 حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی خورم 🐑🐄🐔🐥🐟🐚🐙 (: - برنارد شاو 🌱

این تجربه شخصی من هست اگه دوست دارید شماهم امتحانش کنید شاید جواب داد ببینید من چندسال پشت سر هم هرم ...

مرسی عزیزدلم 

اخه پریود من نا منظمه معلوم نیست که کی میشم اینارو انجام بدم من چون عفونت دارم شدید اینجوری میشم