2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اپل واچ دارم خدایی به جز کلاس گذاشتن فایده دیگه ای تو ایران نداره😬😂😂 البته اگه ورزشکار باشی ا ...

وا!

خوب میتونی تلگرامت وپیام هات  رو چک کنی، تماس بگیری، فعالیت وتحرک روزمره ات رو ثبت کنی وو...

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
وا! خوب میتونی تلگرامت وپیام هات  رو چک کنی، تماس بگیری، فعالیت وتحرک روزمره ات رو ثبت کنی وو. ...

چک کردن تل گرام و پیاما با صفحه کوچیک اپل واچ لذتی نداره

تازه من اهل تل گرامم نیستم و کلا نوتیفیکیشن تل گرام  خاموش هست

در ثانی من که گفتم اگه اهل ورزش باشی میتونی از امکانات مربوط به قسمت سلامتش استفاده کنی

خواهر شوهرم ساعت طلا داره اینقدر نازه..شوهرم دید خوشم اومد گفت بخرم برات .گفتم نه فردا میگه از حسودی ...

چرا از حسودی

میگفتی دستت دیدم خوشم اومد شوهرم خرید

یه کم از ساعتش تعریف میکردی اونم شاد میشد😬😬😬

من گوچی، رومانسون و اسپریت دارم یه آی واچ هم دارم که از همه بیشتر دوسش میدارم

من اسپیریت و رومانسون دارم 

کدوم بهتره؟

من برندهارا نمیشناسم البته هردو شیکن و فروشنده خیلی تعریف میکرد خریدم ...

یکی هم دارم  سیتیرزین هست 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
من اسپیریت و رومانسون دارم  کدوم بهتره؟ من برندهارا نمیشناسم البته هردو شیکن و فروشنده خیلی ت ...

از نظر کیفیت که همه شون خوب بودن

ظاهرشون هم سلیقه ایه دیگه

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک