2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 61 پست
البته تا بری سونو و دکترت بیاد این کارو بکن الان من تو هفته 5 هستم قطعی که حتما باید سونو بدی

اهان باشه عزیزم الان امتحان میکنم ممنونم

از راهنماییتون

میشه برا سلامتی خودمو  نی نیم صلوات بفرستین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی که محاسبه کرد  پایینش هم یه قسمتی هست که نوشته در این هفته جنین تو چه مرحله ایی هست کلیک کن روش نوشته که  کدوم اندام ها رشد میکنه و چی کار باید بکنی اون قسمت خیلی جالب بود حتما ببین

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘

از من به شما نصیحت 

بلافاصله فهمیدی بارداری نرو

چون او طفل معصوم داره ریز ریز روند تکاملشو طی میکنه وقتی زود میری مثلا ساکو‌میبینن جنینو نمیبینن چون ریزه

بهت استرس میدن که جنین تشکیل نشده و مخربه استرس برای زنه حامله درواقع اکر قراره تشکیل بشه. استرس نمیذاره

منم فهمیدم باردارم از روز بیست و‌پنجمم تا الان ولی ترجیح میدم هفت هفته یا هشت هفته برم دکتر

اتفاقی نمیوفته اگه درد و لکه بینی نداری

وقتی که محاسبه کرد  پایینش هم یه قسمتی هست که نوشته در این هفته جنین تو چه مرحله ایی هست کلیک ک ...

الان زدم خخخخ اشتباه بود که 

از من به شما نصیحت  بلافاصله فهمیدی بارداری نرو چون او طفل معصوم داره ریز ریز روند تکاملشو طی ...

ممنونم گلم میترسم اخه دیر برم زیر شکمم کمی ددرد میکنه طبیعیه یا نه؟

الان زدم خخخخ اشتباه بود که 

چرا ببین اولین روز اخرین پریودیتو بزن دکترم بری همینطوری محاسبه میکنن اونا با روز لقاح کاری ندارن اولین روز اخرین پریودیت مهمه براشون و از روی اون محاسبه میشه

چرا ببین اولین روز اخرین پریودیتو بزن دکترم بری همینطوری محاسبه میکنن اونا با روز لقاح کاری ندارن او ...

اخه زدم  سال 97 وتاریخ امروز بود که بعد زد تبریک خخخخ

اخه زدم  سال 97 وتاریخ امروز بود که بعد زد تبریک خخخخ

نه اشتباه زدی زیرش قسمت محاسبه هست  باید بری رو ماه فروردین که احتمالا اخرین بار تو فروردین پریود شدی دیگه اون تاریخ و بزن گلم

ممنونم گلم میترسم اخه دیر برم زیر شکمم کمی ددرد میکنه طبیعیه یا نه؟

طبیعیه یه کم درد

منم دارم همش دراز میکشم خم و راست نمیشم کار سنگین نمیکنم در حد یه اشپزی سبک

گاهی زیر دلم طوری درد میگیره که انگار دارم پریود میشم

ولی خب بارداریه دیگه

سریع داز میکشم خوب میشه

بخاطر خودت میگم که استرس بهت نده والا همون هشت هفته هم بری نهایتا اندازه ی لوبیاست تازه اگه لقاح زود صورت گرفته باشه

طبیعیه یه کم درد منم دارم همش دراز میکشم خم و راست نمیشم کار سنگین نمیکنم در حد یه اشپزی سبک ...

ممنونم عزیزم الان محاسبه زدم 5هفتمه

نه اشتباه زدی زیرش قسمت محاسبه هست  باید بری رو ماه فروردین که احتمالا اخرین بار تو فروردین پری ...

دیدم عزیزم زد پنج هفتمه ممنونم