2777
2789

بانک پاسارگاد ویپاد نصب کنید کد معرف منو بزنید هم من هم شما 100تومن میگیرید بد شمام به بقیه معرفی کنید پول بگیرید از بلو بانک خسیس خیلی بهتره کلی ام وام با سود کم میده 10ملیون وام میده اولش بدون هیچی کد معرف منو بزنید برید حالشو ببرید 

PAB8WL

#خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برنامه میلی گلد رو نصب میکنن با کد من هم به من هم شما طلا بده منم ویپاد رو با کدتون براتون نصب میکنم

milli-o3rmh

الان که دارم این امضا رو مینویسم توی ماشین هستم امشب بساط رو ساعت ۱۰ جمع کردیم همش توی ذهنم دارم به این فکر میکنم که توی سن ۲۱ یا ۲۲ سالگی با یه پسر کورد باشخصیت و تحصیل کرده با وضع مالی خوب ازدواج میکنم قصد دارم پشت کنکور بمونم تا زیر ۱۰۰ بیارم میخام توی شرکت نفت یا بانک کار کنم ذهن من همش داره به یه زندگی سالم و پر آرامش در آینده فکر میکنه من دوست دارم یه پسر تپل و یه دوقلو داشته باشم یه پسر و یه دختر  توی ذهنم هست بعد از کنکور زبان بخونم و به خودم و پوستم خیلی رسیدگی کنم دوست دارم همسرم چشم و ابرو مشگی و قد بلند داشته باشه الان که دارم اینارو مینویسم توی شرایط مالی وروحی وخانوادگی افتضاحی هستم و از خدا میخام کمکم کنه تا به  اینایی که نوشتم برسم خدایا من از آرامش یه زندگی سالم با یه آدم که دیگه نگرانه هیچیش نباشم میخام خدایا تو خیلی مهربونی من خیلی گناهو اشتباه کردم ولی تو هر دفع منو بخشیدی و هر موقع ازت کمک خواستم کمکم کردی لطفا آرزو هامو برآورده کن خدایا من غیر از تو دیگه کسی رو ندارم که مثل تو پشتم بهش گرم باشه  یه آدم از جنس خودت وارد زندگیم کن تو که میدونی توی این سن چقد سختی کشیدم خدایا دوست دارم منو ببخش این امضا رو درتاریخ 1404/01/11ساعت ۰۰:۴۰ مینویسم تا خدا بخونه و بمونه یادگاری از چیزایی که میخوام این کاربری دوم من هست