2777
2789
عنوان

به خودم افتخار میکنم که دیپلم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 27 پست

اگه باشعور بودین این حرف نمی زدین !

کسی که با مدرک دکترا به فرض شما شعورش پایینه اگه تحصیل نمی کرد ازاین بد تر بود

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اکثرا فیکن بخدا باور نکن کنکور شاید قبول شن ولی یه پزشک تو سایت وقت نمیکنه بیاد خودتو گول نزن بعدم ت ...

تحصیلاتی که باعث بالا رفتن سطح انسانیت ادم نشه به درد نمی خوره 

شما یه پزشک ماهر در نظر بگیر که مغروره و حرف حرف خودشه حتی با این مهارت به خاطر رفتارش ممکنه کسی رو بکشه درکل مبنا هر چیزی سطح درک و شعوره وگرنه اون ادم باید نابود کرد 

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اکثرا فیکن بخدا باور نکن کنکور شاید قبول شن ولی یه پزشک تو سایت وقت نمیکنه بیاد خودتو گول نزن بعدم ت ...

چرا من متخصص زنان دیدم وکیل هم دیدم ، قبلا تگش میکردن سوالاشونو میپرسیدن

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

اگه باشعور بودین این حرف نمی زدین !کسی که با مدرک دکترا به فرض شما شعورش پایینه اگه تحصیل نمی کرد از ...

ربطی نداره گاهی ما صرفا چیزی رو می خونیم نمره قبولی می گیریم اکثر افراد همین کار میکنن و این ربطی به بالا رفت شعور نداره اپمی پیشرفت می کنه که پی یه حرف رو بگیره و متوجه عمق قضیه بشه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

ربطی نداره گاهی ما صرفا چیزی رو می خونیم نمره قبولی می گیریم اکثر افراد همین کار میکنن و این ربطی به ...

بودن د ر محیط آکادمیک  دایره ارتباطات بالا هم نشین شدن باادمای موفق  وسع دید آدما رو نسبت به زندگی عوض میکنه 

وکسی تا تجربش نکنه متوجه نمیشه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

تحصیلاتی که باعث بالا رفتن سطح انسانیت ادم نشه به درد نمی خوره شما یه پزشک ماهر در نظر بگیر که مغرور ...

ببین نمیدونم چند سالته ولی بنظر خیلی خامی آدم با درس خوندن فقط علمش زیاد میشه ولی رفتار واخلاقش که تغییر نمیکنه ولی بین دوتا فرد با ویژگی های اخلاقی یکسان فردی که تحصیل کرده قطعا بهتره این چیزایی که شما میگی بیشتر برمیگرده به شخصیت فرد وتربیت خانوادگیش که چقدر روی شخصیتش کلر شده طبق مطالعه از یه زندان دیدن که توی بند محکومین اعدامی از هرنوع قشر چه پزشک چه بیسواد چه فقیر وچه دارا حتی استاد دانشگاه وجود داشته دلیلش کلا برمیگرده به تربیت وفرهنگ خانواده آدم از یه سنی به بعد درک میکنه مهم ترین شاخصه ی هر فرد تو موفقیت تا درصد بالایی خانواده اس نه چیزه دیگه

کارکرد اصلی تحصیلات، ارتقای علم و مهارته

من نمیرم دانشگاه تا صرفا باشعور بشم، من میرم علم و مهارت مورد نیاز برای شغل اینده‌م رو کسب کنم. و البته که حضور توی محیطهای اکادمیک و معاشرت با افراد سطح بالا، خواه ناخواه روی سطح رفتار و شعور من اثر داره و تا حدی بالا میارتش، ولی این هدف اصلی تحصیلات نیست

چرا من متخصص زنان دیدم وکیل هم دیدم ، قبلا تگش میکردن سوالاشونو میپرسیدن

دکتر زنان عادیه تو سایت باشه چون کلا سایت در این مورده ولی بنظرت این جور آدما میان دائم تو سایت وقت بگذرونن یا به قول استارتر فحاشی کنن وشعور نداشته باشن

دکتر زنان عادیه تو سایت باشه چون کلا سایت در این مورده ولی بنظرت این جور آدما میان دائم تو سایت وقت ...

فحاشی و توهین فکر نمیکنم ... من هرچی دیدم پیاماشون برای کمک کردن و راهنمایی بوده

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

تحصیلاتی که باعث بالا رفتن سطح انسانیت ادم نشه به درد نمی خوره شما یه پزشک ماهر در نظر بگیر که مغرور ...

حالت خوبه؟ یعنی چی اون ادم رو باید نابود کرد؟😂 

این شعوره الان؟

انسانی که مشغول به یه شغله، به دو چیز نیاز داره. یکی علم و مهارت، دومی اخلاق حرفه‌ای

اونی که شعورش به قدری پایینه که عملا اخلاق حرفه‌ای نداره، توی حرفه‌ش شکست میخوره

اونی هم که به ظن خودش خیلی باشعوره ولی تحصیلات و مهارت لازم رو نداره، اصلا نمیتونه مشغول این شغل بشه که بخواد شکست بخوره یا نخوره

حالت خوبه؟ یعنی چی اون ادم رو باید نابود کرد؟😂 این شعوره الان؟انسانی که مشغول به یه شغله، به دو چیز ...

حالم خوبه 

و بله هنوزم روی حرفم هستم شاید به خاطر ادمایی مثل اینا ما یاید کل عمرمون حسرت بکشیم منطور من از نابود کردن کشتن نیس برکناری از کارشونه

حرفای منم دلیل دارن ولی مهم نیس دیدگاهتون با ادما رو تغییر بدید مدرک چیز خاصی نیس که معیار سنجش باشه🌹🙃

حالم خوبه و بله هنوزم روی حرفم هستم شاید به خاطر ادمایی مثل اینا ما یاید کل عمرمون حسرت بکشیم منطور ...

حسرت چی رو بکشین؟

متوجه منظورتون نمیشم، فرض کن من دفتر حقوقی دارم، میخوام وکیل استخدام کنم، اولین لازمه اون شخص اینه که تحصیلات این رشته رو داشته باشه درسته؟ من نمیگم هرکسی باشعور بود ولی تحصیلات حقوقی نداشت، اشکال نداره بیاد استخدام بشه

حالا در قدم بعدی بین اونایی که علم و مهارت مورد نیاز رو دارن، ترجیح میدم اونی که باشعورتر و پخته‌تر رفتار میکنه رو انتخاب کنم، ولی این به شرطیه که تحصیلاتش رو داشته باشه

برای پزشک و مهندس و معلم و طراح و هر شغلی که نیاز به تحصیلات اکادمیک داره هم همین قضیه هست

اینکه تحصیلات معیار سنجش نیست هم متوجه نمیشم، اگر منظورتون معیار سنجش ارزش انسانیه، بله ارزش انسانی فارغ از تحصیلاته

ولی اگر توی خود حوزه علم بخوایم سنجش کنیم، اونی که مدرکش بالاتر، سطحش بالاتره دیگه

توی بیمارستان سطح علمی فوق تخصص از تخصص بالاتره

توی دانشگاه سطح علمی دکتری از فوق لیسانس بالاتره