2777
2789

پسر من 5 سال و نیم سن داره .خیلی باهوشه .تو مهد تو کلاس موسیقی ازش تعریف می کنن.اما فوق العاده زود رنج هست و سر هر مساله کوچکی گریه می کنه.تو خونه عالیه ولی تو جمع نمی تونه کنار بیاد با نظرات مخالف بقیه. واقعا غصه می خورم که تو این سن اینقدر  ناراحت هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=58011627]توی مهد مشاور هست دیگه. اصلا مدیرای مهد معمولا همه شون روانشناس کودک هستن. شاید ایده آل طلب باشه[/QUO

درسته. مدیر مهدشون دکترای روانشناسی داره . وقتی بهش گفتم تعجب کرد. میگه خیلی اجتماعی هست و اصلا اینجا مشکل نداره .اما وقتی مهمونی میرم کلافه کننده میشه.

[QUOTE=58011627]توی مهد مشاور هست دیگه. اصلا مدیرای مهد معمولا همه شون روانشناس کودک هستن. شاید ایده ...

به هر حال به نظرم ازشون بخواهید که بهتون خدمات مشاوره بدن. چون وظیفه شونه. متاسفانه بعضی وقتا ازش شونه خالی می کنن. یا مثلا شما رو معرفی می کنن مشاور خوب.
شاید هم توی مهمونی ها چیزی هست که آزارش می ده و نمی تونه دربارش با شما حرف بزنه. به هر حال بعضی بچه ها حساس تر هستند.