2777
2789
عنوان

امروز 🫤🫤🫤

90 بازدید | 10 پست

امروز داشتم یه خوراکی می‌خوردم بعد یه دختره که اصلاً رفاقتی با من ندارع برگشت گفت این خوراکی مزه عن میده منم خیلی جدی گفتم قیافته😐چقد زشته این رفتارا!

کاربری انتقال پیدا کرده به هر حال قضاوت نکنید!:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی خوب گفتی🤣🤣

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

من بودم میگفتم چند بار عن خوردی انقدر خوب مزش رو میشناسی؟

یا عه مزه مورد علاقته؟؟ بیا تو بخور

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

خیلی بیشعور بوده 

یاد یه دوستم افتادم تو جمع دوستانه مون هر چی بخوریم میشینه از مضرات اون میگه 😑

یا بریم بیرون اون همیشه غذای متفاوت از ما سه نفر سفارش میده چون خسیس هست ارزون ترین غذا رو سفارش میده 

بعد هی به ما  میگه وااای چطور میتونید اونو بخورید 

جوری که یعنی چندشم میشه از غذاتون😑

خیلی بیشعور بوده یاد یه دوستم افتادم تو جمع دوستانه مون هر چی بخوریم میشینه از مضرات اون میگه 😑یا ب ...

واقعا دلم میخواد یه جارو بردارم بکنم تو همچنین آدما.....

کاربری انتقال پیدا کرده به هر حال قضاوت نکنید!:)

واقعا دلم میخواد یه جارو بردارم بکنم تو همچنین آدما.....

آره به خدا😂😂😂

منم حسم مثل تو 😂

بهار دوستم ناهار دعوت مون کرده بود کلی بنده خدا زحمت کشیده بود کرم کارامل و ژله اینا درست کرده بود 

هی میکفت این کرم کارامل می دونید چقدرررر ضرر داره و ترکیباتش فلان ،اون بنده خدا هم معذب میشد 

آخرش من گفتم حالا ما هر روز کرم کارامل نمی‌خوریم که با یه بار امروز خوردن هم نمی میریم بی خیال .میخواهیم لذت ببریم 

یا یه سری من دعوت شون کرده بودم  با کلی زحمت چهار نوع غذا پخته بودم یکیش  قرمه سبزی  بود  خیلی خوشمزه شده بود،بعد دوستام گفتن توضیح بده چیکار کردی این جوری شده 

گفتم باید پیاز و گوشت و روغنش زیاد باشه 

هی گیر داد واااای میدونستم روغن زیاد ریختی اصلاااا نمیخوردم

واقعا خستگیم تو تنم موند