2777
2789

ازقدیم دوسش داشتم باز این برنامه پامپ بیشتر ازش خوشم اومد زرنگ ومغروره رونمیده ب کسی مهربونم اصلا نیست آرزومه که اصلا مهربون نباشم و بی تفاااااوت ترین باشم نسبت ب بقیه وهیچی ناراحتم نکنه ولی شخصیت رو نمیشه عوض کرد ن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

مهربون نبودن با بیشعور بودن فرق میکنه

حرفاش کاملا بیشعورانه بود

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مهربون نبودن با بیشعور بودن فرق میکنهحرفاش کاملا بیشعورانه بود

باورکن همینا هم شانس دارن هم جوون میمونن منو توام که یسره ب این فکر کنیم اینو نگیم طرف ناراحت نشه وفلانی اینو‌گفت ناراحتم‌کرد روز ب روز داغانتر

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

به شدت منفور و مغروره .... و فاقد شعور

اینجا ک نقش بازی میکرد یکم کا حالت طنز داشته باشه وگرنه شخصیت واقعیش دراین حد نیس فکر میکرد اینارو بگه بامزه اس 

باورکن همینا هم شانس دارن هم جوون میمونن منو توام که یسره ب این فکر کنیم اینو نگیم طرف ناراحت نشه وف ...

اینی که شما میگی رفتارهایی هستش که اصلا ربطی به مهربون بودن نداره . این رفتار یعنی مدام فکر مردمی و نگرانی به کسی برنخوره . مهربون بودن فرق داره 

من همکلاسی دانشگاهم به شدت مهربون بود اما همیشه هم حواسش بود کجا چیکار کنه و زیاده روی نکنه. کل دانشکده هم سرش قسم می‌خوردن

اینی که شما میگی رفتارهایی هستش که اصلا ربطی به مهربون بودن نداره . این رفتار یعنی مدام فکر مردمی و ...

میشه مهربونی دیگه همین ک فکر کنی ب کسی بز نخوره  یا مثلا حرف کسی زود بهمم میریزه دوس ندارم اصلا ازچیزی ناراحت شم اصلااااا دوس دارم سرد وبیتفاوت باشم

میشه مهربونی دیگه همین ک فکر کنی ب کسی بز نخوره یا مثلا حرف کسی زود بهمم میریزه دوس ندارم اصلا ازچی ...

آخه این هیچ ربطی به مهربون نداره . فکر کن یکی پولت رو بخوره بعد تو بگی نه من بهش هیچی نمیگم ازش شکایت هم نمیکنم چون من خیلی مهربونم ، این دیگه میشه حماقت . سرد و بی تفاوت بودن هم بدی خودش رو داره . آدم باید تعادل داشته باشه نه اینکه از این ور بوم بیفته . اون هم که حرف کسی باعث میشه زود بهم بریزی از مهربونی نیست از پایین بود عزت نفس هستش