2777
2789

یکی مثل من که خودم شاغلم و همه درامدم میره واسه قسط و بدهی واسه ساختن زندگی  همه چیزا هم به نام شوهرن طلاهم میخره واسم ولی به نام خودشن 

خدای ناکرده زبونم لال 20سال دیگه طلاق بگیرم و زن بگه من همه درامدم رو در زندگی خرج کردمواسه پیشرفت زندگی  و چیزی به نامم ندارم دادگاه بهش حق میده ....؟چون مسلمه حقوقی داشته و در زندگی خرج شده 

اخه الانم وقتی زندگی خوبه وقتی مشکلی نداریم زشته هی بگم به نام من باشه چرا به نام توهه ا

بلفرض این که بعد سالها زندگی طولانی یه زندگی به شکست بخوره دادگاه چطور برخورد میکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر طلاق از طرف مرد باشه و بی دلیل باشه تصنیف اموال صورت میگیره که اموال شوهر بعداز ازدواج بدست آورده نصف نصف میشن 

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

شآغل ک باشی بعد ازدواج انواع نصف میشه بینتون

مطمنی؟اخه درامدمون هم یکسان نیست .درامد من یک چهارم شوهرمه 

و هیچی درنهایت به نامم نیست و الان مشتاق این نیستم به نامم کنه فقط میخوام بدونم اگر خدایی نکرده مشکلی پیش اومد چی میشه

اگر مرد خیانت کرد چی و نمیخواست طلاق هم بده

خیانت متاسفانه از دلایلی نیست که حکم تصنیف اموال داده بشه تازه ی سری طلاق ها داریم که زن باید یک چیزی بده تا طلاق بگیرن مثل طلاق خلع که زن از شوهر کراهت داره نمی‌خواد زندگی کنه باهاش اما خیانت می‌تونه جز دلایل موجه طلاق باشه یا اعتیاد مرد یا دست بزن اینجوری دادگاه به زن حق میده برای طلاق 

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️

چرا باید تو قسط بدی به نام شوهرت باشه یعنی چی خداقل نصف نصف کن ما خانه داریم که میکیم بناممون کن شما ...

اخه ما از اول فقط به فکر خرید بودیم .یه وقتی شوهرم خودش ماشینی به نامم خرید هم باز فروختم .هرچی میخریم چون خودش دنبال کارای اداریشه به نام اون میشن دیگه از اول پول من پول تو نکردیم .هرجا نیاز داشتیم بهم دادیم شوهرم هم دست و دلبازه .اما خوب برا خونه میگفت تو باید بری دنبال دوندگیاش سخت میشه به نام خودش شد 

منم مشکلی نمیدیدم 

خیانت متاسفانه از دلایلی نیست که حکم تصنیف اموال داده بشه تازه ی سری طلاق ها داریم که زن باید یک چیز ...

خدا رو شکر شوهرم اهل هیچ کدوم نیست ...تنها دلیلی که میتونه زندگیمونو خراب کنه همون خیانته دور از جون 

فهمیدم اون زمان هم با ادعای عسر و حرج زن میتونه هم مهریه هم طلاق بگیره درسته؟ولی اموال زندگی مشترک چی میشن 

نکنه بخواد اموال خود زن رو به عنوان مهریه اش بدن

اخه ما از اول فقط به فکر خرید بودیم .یه وقتی شوهرم خودش ماشینی به نامم خرید هم باز فروختم .هرچی میخر ...

خب میرفتی اصن وکالت یکماهه میدادی شوهرت میرف دنبال سند طلاهازو تعویض کن بنام خودت فاکتور بگیر کلن من بعد یکم زرنگ باش