2777
2789
عنوان

بیاید سطح زبان انگلیسیتون رو بهتون بگم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 49 پست
هیچ کس نمیتونه تو چند ماه با اموزش اصولی زبانشو ب سطح متوسط و پیشرفته برسونه🤷‍♀️ تبلیغاته ک میگن چن ...

قطعا 

ک زبان دوماهه فول نمیشه

اما سطح متوسط ک کاری نداره

درهفته سه چهار جلسه کلاس خصوصی بیای تمومه

دقت کن نوشتم خصوصی ن عمومی

چون الانا تدریس متکی ب کتاب نیست 

و همه جا دارن مباحثی ک ب کار میاد تدریس میکنن

ک این سرعت تدریس و یادکیری چن برابر میکنه

سلام من معلم زبان انگلیسی هستم،ماکلاس های انلاین انگلیسی داریم ، کانال انگلیسی ما در تلگرام با بیش از۴۰۰۰زبان اموز 👇🏻teaching_english_vip@

فک کنم همون مبتدی باشم 

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من درحد مدرسە بلدم یکم بیشترالبتە گرامرشو یادم نی😬میشە مبتدی یاچی؟؟

بله عزیزم مبتدی هستی و نیاز ب کلاس یا خودخان داری

سلام من معلم زبان انگلیسی هستم،ماکلاس های انلاین انگلیسی داریم ، کانال انگلیسی ما در تلگرام با بیش از۴۰۰۰زبان اموز 👇🏻teaching_english_vip@
فک کنم همون مبتدی باشم

چندسالتونه کلاس میرید 

چندسالتونه کلاس میرید

۲۲ نه کلاس نرفتم اصلا هر چی میدونمم از مدرسس

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

میتونین چند تا کتاب معرفی کنین ک خودم تمرین کنم برای تقویت زبانم؟

برای کلمه

۵۰۴

گرامر

کتاب

English in grammar in use 

۲۲ نه کلاس نرفتم اصلا هر چی میدونمم از مدرسس

خب انگلیسی فراره باید کلاس برید 

خوبه سطح زبانتو تقویت کنی

زبان همیشه ب درد میخوره

خب انگلیسی فراره باید کلاس برید خوبه سطح زبانتو تقویت کنیزبان همیشه ب درد میخوره

اره حتما اقدام میکنم🥲

[QUOTE=402841112]اره حتما اقدام میکنم🥲[/QUOTE]

کلاسهای انلاین ماهم هس

اگر خاسین درخدمتیم

مرسی🤍🫜با فیلم دیدن بخوام شروع کنم چیا

ترجیح همه friends هس